Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Slavia jiná nebude. Očekáváme i u nás náročný zápas, řekl Valverde

V prvním vzájemném zápase fotbalisté Slavie dali Barceloně pořádně zabrat a podobný scénář očekává kouč favorita Ernesto Valverde i v úterním zápase Ligy mistrů na Camp Nou. Od svých svěřenců očekává reakci na sobotní ligovou porážku 1:3 na hřišti Levante a výrazně zlepšený výkon.

Sport
zdroj: ČT4

"Očekávám zápas podobný tomu úvodnímu v Edenu a také tomu, který Slavia odehrála na začátku skupiny v Miláně proti Interu. Oni si drží svou herní tvář, v české lize i v Lize mistrů. Očekáváme stejně fyzicky náročný zápas a soupeře, který se bude snažit tlačit dopředu," uvedl Valverde.

Jeho svěřenci v sobotu nečekaně prohráli ve španělské lize s Levante a utrpěli první soutěžní porážku po sedmi výhrách za sebou. "Samozřejmě když prohrajete, je větší tlak. Zvlášť v takovém klubu, jako je Barcelona. Myslím, že je to v pořádku, protože vás to nutí reagovat. Nehráli jsme zkrátka dobře a musíme se zlepšit," podotkl Valverde.

"Myslím, že doma hrajeme lépe než venku, tam je to vždy složitější. Zápas s Levante už je za námi, tohle je šance napravit ty chyby. Každý hráč moc dobře ví, co musí zlepšit. Hlavně celkový výkon musí být mnohem lepší," dodal obránce Nélson Semedo.

V Lize mistrů vede Barcelona skupinu a v případě úterního vítězství se hodně přiblíží postupu. "Očekáváme stejně složitý zápas jako v Praze. Pro nás je strašně důležité, abychom vyhráli, tím bychom si skoro zajistili účast v další fázi. Hrajeme doma, věřím, že budeme dominovat a získáme tři body," uvedl Semedo.

Barcelonští nijak neřeší trvající protesty a demonstrace ve městě proti uvěznění tamních politiků za neústavní referendum o nezávislosti Katalánska z roku 2017. "Není to nic nového a nijak nás to neovlivňuje. Reprezentujeme v podstatě mezinárodní klub. Snažíme se hrát dobře a dosahovat výsledků, které udělají lidem radost," řekl Valverde.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články