Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Barcelona proti Slavii bez těžké zbraně? Suárez s největší pravděpodobností nenastoupí

V prvním vzájemném utkání měl hlavní podíl na vítězné brance, která Barceloně zajistila výhru 2:1, na domácím hřišti ale Luis Suárez obranu Slavie s největší pravděpodobností prohánět nebude. Hvězdný útočník je zraněný a kouč katalánského celku Ernesto Valverde potvrdil, že do úterního zápasu proti českému týmu nejspíš nezasáhne. 

Luis Suárez z Barcelony v zápase se Slavií
zdroj: ČTK autor: Vondrouš Roman

"Nevím, kdy bude zpět. Je krajně nepravděpodobné, že by zítra nastoupil, na zítra je s největší pravděpodobností mimo. Uvidíme, co na víkendový ligový zápas, tam si nejsem jistý. Ale není to vážné zranění," uvedl před zápasem se Slavií Valverde.

Suárez nedohrál sobotní zápas s Levante, s kterým Barcelona překvapivě prohrála 1:3. Dvaatřicetiletý uruguayský kanonýr musel v 41. minutě střídat a přepustil místo Carlesi Pérezovi.

Suárez patří k největším hvězdám a oporám katalánského giganta. Před utkáním s Levante skóroval v pěti z předchozích šesti soutěžních duelů Barcelony, neprosadil se pouze v úvodním vzájemném souboji se Slavií. V Edenu, kde španělský mistr vyhrál 2:1, přesto zařídil vítězný gól, neboť si po jeho zásahu srazil míč do vlastní sítě domácí Peter Olayinka.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Slavia Praha - Barcelona
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články