Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Madrid by rád hostil finále Ligy mistrů

Ačkoliv se letošní finále Ligy mistrů mělo hrát v Istanbulu, turecká metropole o tuto velkou událost kvůli pandemii koronaviru nejspíše přijde. Elitní soutěž byla přerušena v březnu během osmifinále a dohrát by se měla v srpnu formou závěrečného turnaje. Podle víkendových informací německého deníku Bild se má uskutečnit v Lisabonu, jenže o pořádání vrcholu nejprestižnější evropské soutěže se hlásí i další zájemci. Tím v řadě posledním je zatím Madrid.

Stadion Santiago Bernabeu
zdroj: AP autor: Arturo Rodriguez

"Vím, že se o tom jedná, a chci dát najevo, že radnice jednoznačně podporuje finále Ligy mistrů v Madridu," řekl starosta José Luis Martínez televizní stanici 13tv. UEFA má rozhodnout na zasedání výkonného výboru 17. a 18. června.

Ve Španělsku si pandemie koronaviru vyžádala přes 27 tisíc obětí, život v zemi se však pomalu vrací k normálu. Fotbalová La Liga se znovu rozběhne ve čtvrtek.

Závěrečným turnajem by měla vyvrcholit také Evropská liga. Jeho hostitelem by podle listu Süddeutsche Zeitung mohl být Frankfurt nad Mohanem, který se ucházel i o pořadatelství zbylých zápasů Ligy mistrů.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články