Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Město na kolech - XXIII. ročník

Jsme na dobré vlně, věří Haraslín před prvním zápasem s Malmö o Ligu mistrů

Přes Malmö do Ligy mistrů. Fotbalista Sparty Lukáš Haraslín věří, že po dvojzápase se švédským celkem postoupí s pražským celkem mezi evropskou klubovou VIP společnost. A i přesto, že kvůli mistrovství Evropy vynechal velkou část přípravy na novou sezonu, se cítí být dobře připravený.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Fotbalisté Sparty odletěli do Malmö k utkání 4. předkola Ligy mistrů

Sparta je v posledním předkole Champions League po čtrnácti letech, a před devatenácti lety si milionářskou soutěž zahrála.

"Každý fotbalista sní o tom, že si tuhle soutěž zahraje, a my jsme jí teď velmi blízko. Zatím jsme hymnu Ligy mistrů mohli slyšet jen v televizi, zítra budeme mít možnost poslechnout si ji naživo přímo na hřišti," těšil se Haraslín.

"Důležité ale bude, co předvedeme na hřišti, a plně se na zápas soustředíme. Pevně věřím, že jsme dobře nachystaní a uděláme maximum pro to, abychom si hymnu mohli poslechnout víckrát, nejen teď, ale i v novém formátu soutěže," řekl osmadvacetiletý křídelník.

Na souboj se švédským mistrem se slovenský reprezentant těší. "Je to dvojzápas o postup do nejlepší ligy na světě. Bude to o tom, kdo bude lépe nachystaný. Věřím, že jsme pro to udělali všechno a teď uděláme maximum, abychom byli úspěšní my," dodal.

"Soustředíme se na sebe. Jestli jsme favoriti my, nebo oni? Na to se nedíváme," řekl fotbalista, který dříve oblékal i dres italského Sassuola či Lechie Gdaňsk.

Haraslín se cítí dobře připravený, i když se kvůli mistrovství Evropy připojil k týmu později. "Bylo to trochu jiné než ostatní roky. Po náročné sezoně jsem hned jel na Euro. Po něm jsem dostal volno a naskočil jsem zpět bez soustředění. I přesto mě i po tak krátkém odpočinku připravili velmi dobře. Cítím se fajn a snažím se pomáhat mužstvu k cílům, které máme. Zatím je to na dobré vlně a věřím, že to tak bude pokračovat," řekl Haraslín.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články