Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
WA Race Walking Tour Gold - Poděbrady

Fatai půjde proti kamarádům ze Steauy. Bude to pro mě zápas o všechno, tvrdí

Praha - Do Rumunska přišel jako sedmnáctiletý a fotbalově tady vyrostl. Po osmi letech přišel loni do Sparty, nyní ale Kehindeho Fataie čeká návrat do druhého domova. A to na velké scéně - Letenští budou bojovat ve třetím předkole Ligy mistrů proti Steaue o účast v základní skupině. A Fatai se zde potká i s kamarády.

Pro bývalého hráče Constanty a Astry Giurgiu byla utkání se Steauou vždy speciální. "Pro mě to bude zápas o všechno, protože každé střetnutí se Steauou beru jako derby. Bude to velmi těžké, protože Steaua hraje dobře. Ale myslím, že Sparta má velkou šanci postoupit. Jsem v tom hodně pozitivní," řekl Fatai.

Mužstvo rumunského vicemistra dobře zná. "Vlastně všichni hráči ze Steauy jsou mí přátelé, známe se a dokonce spolu pořád komunikujeme. Sice jich několik hraje za reprezentaci, ale my máme kvalitnější kádr," konstatoval šestadvacetiletý útočník.

"Steaua je silná, ale mně se proti ní vždycky dařilo. Jsem si docela jistý, že se Spartou to bude stejné, protože Steaua podle mého názoru už není tak silná jako dřív," doplnil Fatai.

Těší se i na atmosféru v Národní aréně v Bukurešti. "U nich i tady v Praze to budou pěkné zápasy. V Bukurešti přijde asi 60 tisíc lidí. Mají nový národní stadion, kde hrají evropské poháry a vždycky je podporuje mnoho fanoušků. Bude tam skvělá atmosféra," uvedl Fatai.

Zdroj
ČT sport, ČTK, sparta.cz

Hlavní zprávy

Nejčtenější články