Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Bylo skvělé potkat kamarády, ale chci je vyřadit, řekl Hazard po utkání s Chelsea

V Chelsea strávil krásné roky a ke klubu má pořád vřelý vztah. Eden Hazard proto byl velmi šťastný, že si proti svému bývalému zaměstnavateli mohl v úvodním utkání semifinále Ligy mistrů, v němž Real Madrid remizoval s "blues" 1:1, zahrát. Belgická hvězda, jež se teprve rozehrává po svalovém zranění, však přiznává, že kamarádské vztahy musí jít nyní stranou, a doufá, že Londýňany dokáže vyřadit.

Eden Hazard z Realu Madrid v objetí s Benem Chilwellem z Chelsea
zdroj: REUTERS autor: Sergio Perez

"Vracím se postupně zpátky, ale chci samozřejmě hrát a bojovat na hřišti. Čekají nás do konce sezony další zápasy a chci být na ně připraven. Bylo skvělé, že jsem zase mohl nastoupit, a bylo i pěkné si zahrát proti kamarádům. Na druhou stranu teď jsem hráčem Realu Madrid a chci za něj vítězit," řekl Hazard po BT Sport.

Belgický záložník odehrál za sedm let v dresu "blues" 352 zápasů, v nichž zaznamenal 110 gólů a 92 asistencí. Dvakrát vyhrál Premier League i Evropskou ligu a jednou Anglický pohár. Před dvěma lety ale přestoupil za 100 milionů eur (přes 2,5 miliardy korun) do španělského velkoklubu, ale kvůli řadě zranění se výrazně neprosadil.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Real Madrid - Chelsea

Za necelé dva roky odehrál v Realu jen 38 zápasů, dal čtyři branky a stal se i terčem kritiky. Neuspěl ani v úterý proti pečlivé obraně Chelsea. Přesto věří, že už je po sérii zdravotních komplikací na nejlepší cestě zpět.

"Chelsea má navíc dobré hráče. Většinu z nich znám, takže mě to nepřekvapilo. O jejich síle jsme ale věděli a připravovali se na ně. S trochou štěstí jsme mohli dát víc gólů, ale to oni nám taky. Mohlo to být z naší strany lepší i horší, ale do odvety jdeme s tím, že ji chceme vyhrát," ujistil Hazard. Ta se odehraje příští středu v Londýně.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články