Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Le Giang vychytal Příbram a ani ve třetím zápase v Ďolíčku neinkasoval

Také ve třetím ligovém utkání v Ďolíčku udržel brankář Bohemians 1905 Patrik Le Giang čisté konto. Několika výbornými zákroky pomohl "klokanům" v 17. kole k výhře 1:0 nad Příbramí. Pochvalu si za svůj výkon vysloužil i od trenéra poraženého týmu Romana Nádvorníka.

Patrik Le Giang
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

"Je to příjemné, každá nula gólmana vždy potěší. V minulých zápasech se o nuly více přičinilo mužstvo. Dneska jsem si i zachytal, ale vždycky je to práce celého mužstva. Je přede mnou deset chlapů a pereme se navzájem. Jednou podrží oni mě, podruhé já je. Od toho jsem v bráně," řekl Le Giang.

"Druhý poločas jsem se zapotil víc. V prvním tam ale byla šance, která mi pomohla ve výkonu. Byla tam střela křížem, ale neskončila v bráně a byl jsem za to rád. Ve druhém poločase jsem chytal před naším kotlem, takže je vždycky super, když vás fanoušci vyhecují na maximum vašich možností," uvedl sedmadvacetiletý Slovák.

Právě ve druhém dějství se postupně vyznamenal proti dvěma střelám Nového, Alvirově zakončení a Dramého hlavičce.

"Ve druhém poločase jsme si vytvořili čtyři stoprocentní situace z malého vápna a soupeř bez jediné stoprocentní gólové šance vyhrál. To je pro mě neuvěřitelné. Musím smeknout poklonu gólmanovi Bohemians, protože ten nás vychytal," prohlásil Nádvorník.

"Klokani" rozhodli o výhře v 88. minutě po trefě Daniela Krcha. "Byl jsem do toho zápasu vtáhnutý a věřil jsem, že se to zlomí. I takové jsou zápasy. Nikdo se už nebude ptát, kolik měl kdo šancí. Máme tři body, v tabulce jsme se odrazili, a to je pro nás nejdůležitější," konstatoval Le Giang.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články