Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Belgie o Lukaka nepřišla, Inter Milán útočníka nakonec přece jen uvolnil

Soupeř českých fotbalistů v kvalifikaci pro mistrovství světa bude mít k dispozici i Romela Lukaka. Belgický výběr se v zápasech s Walesem, Českou republikou a Běloruskem nakonec bude moci spolehnout i na sedmadvacetiletého útočníka Interu Milán. Ten měl původně chybět kvůli hromadné nákaze koronavirem v italském týmu. Vedení Interu však nakonec fotbalistům s negativním testem povolilo odcestovat k reprezentačním zápasům.

Romelu Lukaku proti Janovu
zdroj: ČTK/PA/LM/IPA autor: Danilo Vigo

Rostoucí počet případů nákazy koronavirem v Interu si vynutil i odložení sobotního ligového zápasu se Sassuolem. Pozitivní testy měli čtyři hráči lídra tabulky, ale Lukaku, který je s 57 góly historicky nejlepším střelcem belgické reprezentace, mezi nakaženými nebyl.

Belgičané zahájí kvalifikační skupinu E středečním domácím utkáním s Walesem, v sobotu hrají proti českému týmu v Praze a příští úterý zakončí březnový program na svém hřišti s Běloruskem.

Lídři žebříčku FIFA však budou postrádat další opory. Kvůli zranění nemohou počítat s kapitánem Edenem Hazardem a záložníkem Axelem Witselem.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články