Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Koronavirové problémy Ronalda pokračují. Kvůli porušení opatření je vyšetřován

Nejenom s léčením koronaviru se musí potýkat Cristiano Ronaldo. Hvězdný portugalský fotbalista Juventusu Turín je v Itálii vyšetřován kvůli údajnému porušení opatření zavedených právě proti šíření covidu-19.

Šokovaný Cristiano Ronaldo z Juventusu
zdroj: ČTK/AP autor: Antonio Calanni

Ronaldo měl pozitivní test na covid-19 před dvěma týdny při srazu národního týmu, ze kterého následně odletěl zpět do Itálie. Podle Spadafory však pětinásobný vítěz Zlatého míče v první řadě vůbec neměl za reprezentací odcestovat, protože k tomu nedostal potřebné povolení.

"Na cestě z Itálie nerespektoval protokol a vyšetřování státního zastupitelství to prokáže," prohlásil italský ministr sportu Vincenzo Spadafora pro televizní stanici RAI. "Virus nás naučil, že nikdo není výjimečný. Samozřejmě že většina lidí se snaží opatření dodržovat, ale ve finále jediným možným řešením je zůstat doma," přidal ministr.

Pětatřicetiletý Ronaldo, který podle prohlášení portugalské reprezentace byl v pořádku a bez příznaků, okamžitě po návratu do Turína zamířil do izolace. Národnímu týmu kvůli nálezu chyběl v utkání Ligy národů proti Švédsku a zmeškal také dva zápasy Juventusu v Serii A i úvodní duel "Staré dámy" v Lize mistrů.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články