Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Slovácko bude hrát na prázdném stadionu i v Bělehradě, Partizan pyká za chování fanoušků

Další utkání bez diváků čeká v Evropské konferenční lize hráče Slovácka, tentokrát v Bělehradě. UEFA potrestala Partizan za chování fanoušků v nedávném domácím duelu proti Kolínu nad Rýnem.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Partizan Bělehrad - Kolín nad Rýnem

Srbský vicemistr byl potrestán za to, že jeho příznivci používali zakázanou pyrotechniku a provolávali diskriminační hesla. Kromě uzavření hlediště musí Partizan v utkání se Slováckem vyvěsit na tribunu transparent #EqualGame a zaplatit částku v celkové výši 53 tisíc eur (1,3 milionu korun). Pokuta obsahuje i trest za nezvládnutou organizaci.

Skupina D je z pohledu chování fanoušků problematická. Slovácko hrálo před prázdnými tribunami i v Nice, které pykalo za násilnosti příznivců během zápasu s Kolínem nad Rýnem. Fanoušci německého klubu mají zakázané výjezdy na venkovní střetnutí včetně toho čtvrtečního na Slovácku.

Trest stále hrozí i Slovácku, z jehož "kotle" přiletěl během domácího utkání s Nice kelímek s pivem a trefil do ramene brankáře Marcina Bulku. Podle webu UEFA se incidentem disciplinární komise stále zabývá.

Za chování fanoušků a vhazování předmětů v duelu s Kluží dostala trest jednoho milionu korun i Slavia, jak uvedl na Twitteru šéf Pražanů Jaroslav Tvrdík. UEFA o tom oficiálně neinformovala.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články