Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FIM Speedway Grand Prix Chorvatsko

Kokorin udeřil ministerského úředníka židlí. S Mamajevem řádil v moskevské kavárně

Ruským fotbalistům, a v tomto případě se dá říct i výtržníkům, Alexandru Kokorinovi a Pavlu Mamajevovi hrozí až pětileté vězení. Útočník Petrohradu Kokorin se záložníkem Krasnodaru napadli vysoce postavené ministerské úředníky v jedné moskevské kavárně.

Útočník Zenitu Aleksandr Kokorin
zdroj: ČTK/PA autor: Andrew Milligan

Hráčům a jejich společnosti bylo během pondělní snídaně vytknuto, že jsou příliš hluční. Do výměny názorů se měl zapojit i jeden z ředitelů na ministerstvu průmyslu a obchodu Denis Pak, kterého Kokorin, jenž rozhodl gólem o výhře 1:0 nad Slavií v Evropské lize, podle záznamu bezpečnostní kamery brutálně udeřil židlí.

Vedle Paka, jenž byl hospitalizován s otřesem mozku a poraněním ruky, byl údajně zraněn i další vedoucí pracovník ministerstva Sergej Gajsin. Podle svědků byli oba ruští hráči pod vlivem alkoholu a zřejmě i drog. Sedmadvacetiletý Kokorin a o tři roky starší Mamajev z kavárny utekli ještě před příjezdem policie.

Je nám líto, video expirovalo.
Kokorin s Mamajevem mají problém, řádili v kavárně

"Nemyslíme si, že je nutné mluvit o klubovém trestu pro hráče, který přijde. Vedení Zenitu i fanoušci jsou momentálně zděšeni odporným chováním jednoho z nejtalentovanějších fotbalistů v zemi," uvedl petrohradský klub v prohlášení. Vedení Krasnodaru sdělilo, že už pracuje na ukončení Mamajevovy smlouvy.

Mamajev a Kokorin už popudili fanoušky i své zaměstnavatele bujarým večírkem v Monte Carlu krátce po brzkém vyřazení ruské reprezentace z mistrovství Evropy 2016. Tehdy byli přeřazeni do rezervních týmů Petrohradu a Krasnodaru, navíc dostali vysoké pokuty.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články