Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ESA logistika Tatran Střešovice - FAT PIPE FLORBAL CHODOV

Juventus vítězstvím zvýšil náskok v čele tabulky

Řím - Fotbalisté Juventusu zvítězili díky brance Paula Pogby v nastavení 2:1 nad Boloňou a po 49. ligovém zápasu bez prohry za sebou si upevnili vedení v tabulce Serie A. Na druhé místo se díky výhře 3:2 nad Sampdorií dostal Inter Milán a před sobotním šlágrem se svým turínským rivalem ztrácí na lídra čtyři body.

Juventus Turín
zdroj: ČTK/AP autor: Massimo Pinca

Juventus se proti předposlední Boloni dlouho nemohl prosadit, povedlo se to až devět minut po přestávce Quagliarellovi. V 71. minutě však vyrovnal Taider a vypadalo to, že vedoucí tým tabulky po čtyřech vítězstvích remizuje. Plný bodový zisk však zajistil favoritovi v první nastavené minutě hlavou francouzský záložník Pogba, jenž přišel v létě z Manchesteru United.

Porážky dosud druhé Neapole 0:1 na hřišti Atalanty Bergamo využil k posunu na druhé místo ve výborné formě hrající Inter. Milánský celek doma se Sampdorií prohrával od 20. minuty po brance Munariho, šest minut po pauze byl však vyloučen Costa a Milito, Palacio a Guarín zápas otočili. Hosté v nastavení už pouze snížili na konečných 2:3. Inter si tak připsal šestou výhru za sebou a osmou včetně Evropské ligy. Fotbalisté AS Řím, které trénuje český trenér Zdeněk Zeman, prohráli 2:3 v Parmě a v tabulce jim patří sedmá pozice.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články