Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SP Brazílie

Je to trapné, řekl k výprasku od rivala Rangnick a naznačil, že u United dojde k přestavbě

Po debaklu 0:4 na hřišti Liverpoolu nehledal výmluvy. Kouč Manchesteru United Ralf Rangnick prohlásil, že výkon týmu byl v prestižním duelu až ponižující a klub musí projít velkou proměnou, aby byl opět konkurenceschopný. Pomoct k tomu má i příchod nového trenéra před novou sezonou.

Mohamed Salah z Liverpoolu překonává obranu Manchesteru United
zdroj: Reuters autor: Phil Noble

"Je to trapné, je to zklamání. Možná dokonce ponižující," řekl Rangnick po zápase, po kterém se Liverpool minimálně do středečního večera dostal do čela Premier League. Jeho týmu patří šesté místo.

"Musíme se smířit s tím, že jsou teď o šest let před námi. Když přišel Jürgen Klopp, nastala změna nejen v týmu, ale posunuli celý klub i město na jinou úroveň. To musí přijít i u nás v příštím přestupovém období," uvedl Rangnick. Podle něj má nyní Liverpool v kádru 25 formulí 1.

Manchester převzal Rangnick v listopadu po odvolaném Olem Gunnaru Solskjaerovi a byl jmenován prozatímním trenérem. Po sezoně má přijít nový kouč, podle médií jím bude nejspíš Erik ten Hag z Ajaxu.

Rangnick, který je v klubu rovněž poradce, očekává v létě velký pohyb v kádru. "Pro mě je jasné, že přijde šest, sedm, osm, možná deset nových hráčů. Určitě dojde k přestavbě. Ale teď nám to nepomůže, protože nás čeká ještě dalších pět zápasů," řekl bývalý trenér Lipska, jehož svěřenci bojují o účast v Lize mistrů.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články