Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Jankto má šest spoluhráčů nakažených koronavirem, případy přibývají i v dalších týmech

Počet pozitivně testovaných v celé Itálii neustále roste. Stejně tak i ve fotbalovém prostředí. V Sampdorii, ve které působí i český reprezentační záložník Jakub Jankto, je už šest nakažených hráčů novým typem koronaviru, další dva infikované hlásí Fiorentina. 

Jakub Jankto v dresu Sampdorie
zdroj: ČTK/AFLO/Maurizio Borsari

Mezi nemocné nově přibyl dvaadvacetiletý záložník Sampdorie Fabio Depaoli. V průběhu dneška se také objevily dva nové případy nákazy ve Fiorentině. Den poté, co byla nemoc zjištěna u útočníka Dušana Vlahoviče, měli pozitivní testy také Patrick Cutrone a Germán Pezzella.

Je nám líto, video expirovalo.
Jankto o karanténě: Děláme, co se dá, ale je to těžké

Prvním nakaženým hráčem Serie A byl obránce Juventusu Daiele Rugani a turínský celek, v jehož vedení působí Pavel Nedvěd, byl umístěn do karantény. V ní je rovněž Inter Milán.

Novým typem koronaviru se v Itálii dosud nakazilo asi 17 tisíc lidí a téměř 1300 jich zemřelo. Italská vláda kvůli pandemii vyhlásila celostátní karanténu a Serie A byla minimálně do 3. dubna přerušena. Pozastaveny byly i další evropské ligy včetně české, anglické, německé, španělské či francouzské.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články