Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Flamengo si zahraje finále MS klubů, Al Hilál hrozil jen poločas

Po loňské absenci nejlepšího klubu Jižní Ameriky ve finále světového šampionátu klubů v něm tentokrát fotbalisté Flamenga chybět nebudou. Brazilský celek, který byl v Dauhá nasazen přímo do semifinále, v něm porazil saúdskoarabský Al Hilál 3:1, ale neměl to snadné hlavně v prvním poločase, po němž soupeř vedl 1:0. O druhém finalistovi rozhodne středeční souboj mezi vítězem Ligy mistrů Liverpoolem a mexickým Monterrey, který můžete sledovat od 18:20 v přímém přenosu na ČT2 i na webu ctsport.cz.

De Arrascaeta se raduje po góĺu Flamenga
zdroj: ČTK/ZUMA autor: Richard Callis

Al Hilál začal dobře a od 18. minuty díky Al Davsarimu vedl a to zaslouženě. Jeho hráči předváděli pěkný rychlý fotbal i technicky byli na výši a úvodní poločas patřil většinu doby jim.

Flamengo, které vyhrálo v listopadu Pohár osvoboditelů, po přestávce nasadilo vyšší rychlostní stupeň a otočilo i výsledek.

Nejprve čtyři minuty po přestávce vyrovnal De Arrascaeta a v 78. minutě vstřelil vítězný gól hlavou Henrique. Další branku přidalo Flamengo po vlastní trefě Albulajhiho. Al Hilál navíc od 83. minuty hrál bez vyloučeného útočníka Carrilla.

Páté místo obsadil na klubovém šampionátu Espérance Tunis, který rozstřílel 6:2 katarský celek Al Sád. Hattrickem se o to postaral záložník Alhuni. Al Sád se už od 24. minuty musel obejít bez obránce Hassana, který dostal červenou kartu.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články