Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Fillo byl údajně zatčen za výtržnosti v opilosti

Plzeň - Fotbalistu Martina Filla podle deníku Aha v noci na pátek zatkla policie poté, co se opil v jednom z plzeňských barů. Záložník Viktorie Plzeň vzápětí skončil na protialkoholní záchytné stanici. Fillovi prý hrozí pokuta za výtržnictví a ničení cizího majetku. Hráčův manažer Ondřej Chovanec informace deníku označil za zavádějící, plzeňský klub k případu zatím také žádné stanovisko nezaujal.

Martin Fillo
zdroj: Wikipedia

"Víte, kdo já jsem? Mám prachy, můžu si to tady všechno koupit," měl Fillo pokřikovat v baru. Poté, co ho ochranka nočního podniku vyvedla ven, poničil zaparkované auto. Údajně vylezl na popelnice, dupal po nich a pak skočil na auto. Prokopl blatník a pomačkal plechy. Zpacifikovala ho až policejní hlídka. Fillo se prý i vůči ní choval arogantně, policisté ho museli odvézt v poutech na záchytku.

"Všechno je to přibarvené a přitažené za vlasy," řekl Chovanec. Pětadvacetiletý Fillo, který byl v září na několik dní přeřazen do B týmu po údajném konfliktu s trenérem Pavlem Vrbou, má od středy dovolenou stejně jako jeho spoluhráči. Podzimní sezona pro české šampiony skončila duelem Ligy mistrů s AC Milán, po němž si Plzeň zajistila třetí místo ve skupině a pokračování v jarním play-off Evropské ligy.

Plzeňský klub dnes Fillův případ nijak nekomentoval. "Hráči mají od minulého týdne volno, nebudeme přijímat rozhodnutí na základě jednoho článku v deníku Aha. Chceme si počkat především na vyjádření policie," uvedl tiskový mluvčí klubu Pavel Pillar.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články