Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Weber před zápasem s Ordabasy: V úmorném vedru očekávám taktickou bitvu

Fotbalisté Mladé Boleslavi odcestovali do kazašského Šymkentu raději už v úterý. Odpoledne je čeká předzápasový trénink a ve čtvrtek důležité odvetné utkání s tamním Ordabasy. V mírné výhodě je domácí celek, který si z Čech přivezl remízu 1:1. Další český klub čeká duel na horké půdě. Vinou počasí i divácké atmosféry. Přímý přenos nabídne ve čtvrtek od 15:50 ČT sport i web ctsport.cz.

Pablo Fontanello z Ordabasy a Muris Mešanovič z Boleslavi v hlavičkovém souboji
zdroj: ČTK autor: Černý Vít

"V tom úmorném vedru očekávám taktickou bitvu a můžu souhlasit s tím, co řekl jejich trenér, že může rozhodnout jeden gól," řekl trenér Jozef Weber před odletem ČTK a deníku Sport.

V Šymkentu předpokládá bouřlivou atmosféru, kterou osobně zažil před třemi týdny v úvodním zápase 1. předkola Evropské ligy proti gruzínskému celku Torpedo Kutaisi. "Co máme zprávy, mělo by být vyprodáno. Když jsem na tom utkání byl já, bylo tam třináct čtrnáct tisíc lidí. Tak jak to má v poháru vypadat - peklo, dobrá atmosféra," uvedl Weber.

Středočeši odletěli s předstihem, aby se vyhnuli problémům, které minulou středu potkaly Jablonec. Severočeši měli do Jerevanu odcestovat už ráno, ale jejich let byl nakonec po několikahodinovém zpoždění zrušen a náhradní dopravce nedostal povolení letět nad nad vzdušným prostorem Ukrajiny, Ruska a Běloruska. Jablonec odcestoval až večer vládním speciálem.

Problémy Jablonce Webera nevystrašily. "Hráče jsem upozorňoval na to, že se to může stát, aby nebrblali. Může se posunout let, to k tomu patří, není třeba z toho dělat nějakou vědu," prohlásil bývalý kouč Bohemians 1905 a Karviné.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články