Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Kangu už nebrzdí koronavirus, proti Liberci bude k dispozici

Ve čtvrtečním utkání 2. kola skupinové fáze Evropské ligy bude moci za Crvenou zvezdu Bělehrad nastoupit proti Liberci i uzdravený záložník Guélor Kanga. Bývalý hráč pražské Sparty se vyléčil z nákazy koronavirem a po negativním kontrolním testu se vrátil do tréninku s týmem.

Guélor Kanga (vlevo) v dresu CZ Bělehrad
zdroj: ABACA

Kanga kvůli nemoci covid-19 vynechal tři zápasy včetně nedělního v srbské lize, v němž Crvena zvezda doma nečekaně jen remizovala 0:0 s Javorem Ivanjica. Gabonský záložník, který v létě opustil Spartu, scházel i při čtvrteční porážce 0:2 na hřišti Hoffenheimu v úvodním střetnutí skupiny Evropské ligy a v předchozím městském derby s Partizanem.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Hoffenheim - CZ Bělehrad

Podle klubového webu má trenér Dejan Stankovič po Kangově návratu do tréninku k dispozici proti Liberci kompletní tým. Mužstvo ještě čekají tradiční povinné odběry nařízené před každým pohárovým utkáním UEFA. Bělehradský klub mimo to podstupuje testování na covid-19 každých sedm dní.

Už v neděli se v ligovém duelu zapojil zpět do hry jiný záložník Mirko Ivanič, jenž měl rovněž koronavirus, a v 59. minutě neproměnil penaltu. "Na Liberec budu určitě lépe připraven. To, že jsem neproměnil penaltu, mě ještě víc motivuje. Jsem si jistý, že se z nepovedeného zápasu poučíme a podáme proti Slovanu mnohem lepší výkon," řekl Ivanič.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články