Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Do Interu Milán se vrací "starý známý" Mancini

Milán – U fotbalistů Interu Milán skončil trenér Walter Mazzarri, pod jehož vedením tým klesl až na deváté místo Serie A. Na lavičku "Nerazzurri" se vrátí úspěšný Roberto Mancini, mužstva se oficiálně ujme v sobotu. Obnovenou premiéru na lavičce Interu si pak někdejší reprezentační útočník odbude 23. listopadu v milánském derby proti AC.

Roberto Mancini
zdroj: isifa/EPA autor: JONATHAN BRADY

Mazzarri přišel do Interu v létě 2013 z Neapole a úvodní sezonu na San Siru zakončil na páté příčce tabulky. Tento ročník však jeho svěřenci začali ještě hůře, z jedenácti ligových zápasů pouze čtyřikrát vyhráli a na vedoucí Juventus Turín ztrácejí už dvanáct bodů.

Mancini s milánským celkem získal v letech 2004 až 2008 tři mistrovské tituly a dva domácí poháry. Naposledy devětačtyřicetiletý kouč působil v Galatasarayi Istanbul, kde skončil na konci minulé sezony. Předtím ještě Mancini trénoval Manchester City, Lazio Řím a Fiorentinu. Obnovenou premiéru na lavičce Interu by si měl někdejší reprezentační útočník odbýt 23. listopadu hned v milánském derby proti AC.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články