Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Zbrojovka Brno - AC Sparta Praha B

Krejčí do Interu? Italové v něm prý vidí nového Nedvěda

Praha – O Ladislava Krejčího se údajně zajímá Inter Milán. Slavný italský klub, který v roce 2010 vyhrál Ligu mistrů, prý ve 22letém záložníkovi pražské Sparty vidí nového Pavla Nedvěda a je za něj připraven dát čtyři miliony eur, což je víc než 110 milionů korun. Informuje o tom server calciomercato.com.

Italským zástupcům se líbí Krejčího odhodlání, technické nadání i kvalitní střela a důraz. Krejčího devízou je i jeho hra levou nohou.

"Není to jen o Itálii, Láďu sledují i kluby v jiných zemích. Konkrétnější budu moci být v průběhu dvou dnů," uvedl pro server iSport.cz Krejčího agent Martin Říha.

Sparta by odchodem Krejčího výrazně ztratila. Letenský odchovanec se gólem podílel na pondělním vítězství české reprezentace 4:2 v kvalifikaci o Euro 2016 v Kazachstánu. V minulosti už byl na stáži v PSV Eindhoven. V lize Krejčí odehrál už 84 utkání, ve kterých vstřelil 18 branek.

Inter má údajně v hledáčku více jmen. Jedním z hlavních cílů Nerazzurri je podle serveru calciomercato.com pětadvacetiletý italský reprezentant Matteo Darmian z Turína, za něhož je milánský velkoklub ze stadionu Giuseppe Meazzy připraven nabídnout i jednadvacetiletého středopolaře Lorenza Crisetiga a o tři roky staršího Argentince Rubéna Bottu. Ve hře o přestup je i dvaadvacetiletý Fabian Schar z Basileje, jemuž končí ve Švýcarsku smlouva na konci tohoto ročníku.

Je nám líto, video expirovalo.
O Krejčího má prý zájem Inter Milán
Zdroj
ČT sport, iSport.cz, Sport.cz, calciomercato.com

Hlavní zprávy

Nejčtenější články