Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Courtois: Chápu, že Čech chce z Chelsea pryč. Pořád patří k nejlepším

Londýn – Přestože Petr Čech nedávno naznačil, že s jeho odchodem z Chelsea to není tak žhavé, jeho konkurent v brance londýnského celku Thibaut Courtois mluví trochu jinak. Belgického gólmana prý nepřekvapuje, že jeho spoluhráč a konkurent Petr Čech zvažuje zimní odchod z Chelsea. Nová jednička fotbalistů "Blues" by prý také nechtěla působit v týmu, kde pravidelně nehraje. 

Petr Čech vs Thibault Courtois
zdroj: ČTK

Dvaatřicetiletý Čech v této sezoně ztratil po deseti letech pozici prvního gólmana Chelsea na úkor Courtoise a na podzim zasáhl pod trenérem Josém Mourinhem jen do pěti ze 17 soutěžních utkání.

"Jako brankář chcete hrát. Pokud bych byl v situaci, kdy moc nehraju, také bych chtěl odejít," řekl Courtois v rozhovoru pro Sky Sports News. "Myslím, že Petr má stále velkou kvalitu a je jedním z nejlepších gólmanů současnosti," přidal dvaadvacetiletý Belgičan.

Čech už několikrát řekl, že na lavičce spokojený není a svou situaci bude řešit. V tomto týdnu však český reprezentant naznačil, že v zimní přestávce z Chelsea asi neodejde, protože má v Londýně platnou smlouvu a klub ho zřejmě neuvolní. 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články