Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Coufal nahrával, Antonio skóroval, ale West Hamu to k výhře nad Aston Villou nestačilo

West Ham sahal ve 29. kole anglické ligy proti Aston Ville po třech bodech, ale nakonec vytěžil jen jeden za remízu 1:1. Hammers vstřelili další dva góly, ale po zásahu viderozhodčího nebyly uznány včetně situace z nastavení po ruce kapitána české reprezentace Tomáše Součka.

West Ham poslal do vedení Michail Antonio, kterého přesným centrem našel obránce Vladimír Coufal. Útočník z Jamajky po přestávce po rohu přidal druhou branku, ale po zásahu videorozhodčího však kvůli hře rukou neplatila.

Za Aston Villu v 79. minutě srovnal střídající záložník Nicoló Zaniolo, ale West Ham v závěrečném tlaku sahal po důležitém vítězství. Po závaru se kladivářům podařilo skórovat, ale video odhalilo, že Souček v pádu poslal míč za čáru rukou, a gól opět neplatil.

West Hamu po remíze patří v tabulce sedmá pozice se ztrátou devíti bodů na pohárové příčky. Aston Villa drží čtvrté místo, které jako poslední zaručuje start v Lize mistrů. Pátý Tottenham však zaostává jen o tři body a má navíc zápas k dobru.

Anglická fotbalová liga – 29. kolo:

West Ham – Aston Villa 1:1 (29. Antonio – 80. Zaniolo), Burnley – Brentford 2:1 (10. Bruun-Larsen z pen., 62. Fofana – 83. Ajer), Luton – Nottingham 1:1 (90. Berry – 34. Wood), Fulham – Tottenham 3:0 (42. a 61. Rodrigo Muniz, 49. Lukič).

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články