Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Boleslav porazila i v odvetě Slovácko a je ve čtvrtfinále

Uherské Hradiště - Letošní finalista vyhrál v osmifinálové odvetě Poháru České pošty na hřišti Slovácka 2:0 a navázal na vítězství 1:0 z domácího duelu. Obě branky vstřelil ve druhém poločase Martin Nešpor. Odvety dalších osmifinálových zápasů jsou na programu ve středu 30. října.

Utkání Slovácko - Mladá Boleslav
zdroj: ČTK autor: Zdeněk Němec

Tým z Uherského Hradiště nedokázal soupeři vrátit vyřazení ze čtvrtfinále minulého ročníku a prohrál se Středočechy i šestý soutěžní zápas v letošním roce.

Slovácko mohlo už ve 12. minutě srovnat stav dvojzápasu, ale Došek trefil z malého vápna hlavou jen břevno. Po půlhodině hry pak pokus hostujícího Nešpora zlikvidoval výborným zákrokem brankář Melichárek.

Jedenáct minut po přestávce se Mladá Boleslav dostala do vedení. Štajner našel osamoceného Nešpora a ten poprvé překonal Melichárka. V 72. minutě pak útočník hostů skóroval podruhé, když dorazil střelu střídajícího Zahustela.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih pohárového utkání Slovácko - Mladá Boleslav

1. FC Slovácko - FK Mladá Boleslav 0:2 (0:0)

Branky: 56. a 72. Nešpor. Rozhodčí: Zelinka. První zápas 0:1, postoupila Mladá Boleslav.

Slovácko: Melichárek - Šimko (74. Kubáň), Rada, Košút, Reinberk - Biolek, Daníček, Valenta, Petr (65. Ondřejka), Kerbr - Došek (71. Havlík). Trenér: Habanec.

M. Boleslav: Diviš - Kysela, Kúdela, Smejkal, Fabián - Jarolím (76. Štípek), Ščuk - Štohanzl, Štajner (68. Zahustel), Chramosta - Nešpor (72. Jeslínek). Trenér: Minář.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy