Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Kooperativa NBL 2023/2024

Cádiz vyhrál po šesti měsících, odneslo to Atlético Madrid. Girona zůstala druhá

Fotbalisté Girony ve španělské lize doma porazili Pamplonu 2:0 a po 28. kole zůstali na druhém místě o bod před Barcelonou. Na Real Madrid, který v neděli přivítá sedmnáctou Celtu Vigo, ztrácejí čtyři body. Ve 13. minutě poslal Gironu do vedení Portu a v závěru pojistil vítězství devatenáctiletý Brazilec Sávio. Po dlouhé době se z výhry radují hráči Cádizu. 

Útočník Juanmi se raduje z jedné ze svých dvou branek do sítě Atlética Madrid.
zdroj: REUTERS

Sestupem ohrožený Cádiz zvítězil po šesti měsících, když doma porazil čtvrté Atlético Madrid 2:0. V základní sestavě andaluského týmu poprvé nastoupil stoper Aiham Ousou, který hostuje z pražské Slavie, a odehrál celé utkání.

Třiadvacetizápasovou sérii Cádizu bez výhry dvěma brankami utnul Juanmi, který přišel do týmu před měsícem na hostování z Rijádu. Ve 24. minutě otevřel třicetiletý útočník skóre hlavičkou a v 64. minutě po chybě obrany hostů pojistil úspěch zásahem zblízka.

Cádiz zůstává na první sestupové osmnácté příčce. Od Celty Vigo jej dělí dva body.

Španělská fotbalová liga – 28. kolo:

Valencie - Getafe 1:0 (40. Duro), Cádiz - Atlético Madrid 2:0 (24. a 64. Juanmi), Granada - San Sebastian 2:3 (21. z pen. a 45.+3 Uzuni - 33. Sadiq, 80. Le Normand, 86. A. Silva), Girona - Pamplona 2:0 (13. Portu, 87. Sávio).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články