Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Benzema už v Realu další góly nepřidá. Jeho cesta může mířit do Saúdské Arábie

Karim Benzema po čtrnácti letech skončí v Realu Madrid, se kterým získal 25 trofejí. Španělský klub potvrdil odchod pětatřicetiletého držitele Zlatého míče krátce před posledním zápasem ligové sezony. Podle médií by mohl zamířit do Saúdské Arábie.

Karim Benzema
zdroj: Reuters

Benzema přišel do madridského klubu v roce 2009 a stal se jeho legendou. Realu pomohl ke čtyřem španělským titulům, třem pohárům, čtyřem Superpohárům, pěti triumfům v Lize mistrů, čtyřem Superpohárům UEFA a také pětkrát s ním vyhrál klubové mistrovství světa. Po vypršení smlouvy pokračovat nebude, s největší pravděpodobností ho zlákala lukrativní nabídka saúdskoarabského celku al-Ittihádu.

"Real a náš kapitán se dohodli na ukončení jeho úžasného a nezapomenutelného období v našem klubu," napsal klub na svém webu. Benzema v jeho dresu vstřelil 353 gólů, jen Ronaldo byl lepší (450). Zápasů odehrál 647.

Poslední sezonu ale Benzemovi pokazila zranění, kvůli čemuž přišel také o světový šampionát na sklonku roku v Kataru. Rozlučku mu Real uspořádá v úterý.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články