Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Belgický tisk: Anderlecht bez Poláka získává víc bodů než s ním

Brusel - Když za Anderlecht Brusel nastupuje Jan Polák, získává tým belgických šampionů méně bodů, než když český fotbalový reprezentant v sestavě chybí. Píše o tom belgický tisk, který se současně ptá, zda má jedna z hvězd slavného týmu v klubu vlastně ještě místo. "S Polákem výnos na 50 procent," hlásá titulek La Libre Belgique. V podtitulku list na vysvětlenou dodává, že s českým hráčem v sestavě Anderlecht získá polovinu možných bodů, ale bez něj zhruba tři čtvrtiny.

Podobnou statistiku zveřejnil také list DH Les Sport. Ten na titulní stranu sportovní přílohy umístil fotografii českého reprezentanta na kolenou i zmiňovanou bilanci a doplnil titulek: "Má ještě Polák místo?"

Jinak prakticky shodné články obou belgických listů následně podávají přehled Polákových výkonů poté, co se po zdlouhavých a hodně nesnadných jednáních letos s vedením klubu dohodl na prodloužení smlouvy.

"Bylo by předčasné Jana Poláka upalovat: téměř žádný hráč ve středu Anderlechtu nehrál tolik zápasů na vysoké úrovni jako on. Avšak pro tuto chvíli něco drhne. Polák je dostatečně inteligentní, aby to věděl. Avšak nalezne řešení, co s tím?" uvedl autor článků na závěr.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články