Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Beckham bude od ledna opět hostovat v AC Milán

Milán - Fotbalista David Beckham bude od ledna do června opět hostovat v AC Milán. Anglický záložník si chce v italském klubu vybojovat nominaci na mistrovství světa v Jihoafrické republice. Podle informací italského tisku by si měl Beckham během angažmá v AC vydělat stejné peníze jako v loňské sezoně, kdy bral 85 000 eur (2,2 milionu korun) týdně. O dohodě s Beckhamovým americkým celkem Los Angeles Galaxy informoval na klubovém webu šéf "Rossoneri" Adriano Galliani.

"Po příjemné zkušenosti z loňské sezony jsme moc rádi, že David Beckham bude opět oblékat dres AC Milán," prohlásil Galliani.

Čtyřiatřicetiletý Beckham během loňského hostování v druhé polovině sezony v Itálii odehrál 18 zápasů a vstřelil dva góly. Jeho výkony mu vynesly návrat do anglické reprezentace.

Bývalý záložník Manchesteru United a Realu Madrid věří, že díky hostování v Itálii se dostane do nominace trenéra Fabia Capella na mistrovství světa v Jihoafrické republice. Pokud by se mu to povedlo, mohl by na šampionátu překonat rekord v počtu startů za anglickou reprezentaci. Ten drží se 125 zápasy brankář Peter Shilton, Beckham má na kontě o deset utkání méně.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články