Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Bayern potvrdil přestup Saného. Chci s Bayernem vyhrávat tituly, hlásí posila

Dlouho o německého fotablistu a reprezentanta Bavořané stáli a nakonec se jim přestupový cíl podařilo finalizovat. Leroy Sané se stěhuje z Manchesteru City zpět do Německa. V celku šampiona Bundesligy podepsal do roku 2025.

Leroy Sané se raduje z branky
zdroj: Reuters autor: Carl Recine

Přestupní částku Bayern nezveřejnil, podle médií ale vyšel příchod Saného mnohem levněji, než by tomu bylo před rokem. Tehdy se spekulovalo o odstupném ve výši 100 milionů eur nebo i vyšším, přestup ale nakonec ztroskotal poté, co si Sané přetrhl vaz v koleně. Nyní údajně bavorský velkoklub zaplatil 50 milionů eur (1,3 miliardy korun).

"Je to úžasný hráč, který své kvality v minulých letech opakovaně prokázal, obzvlášť v národním týmu. Naším cílem je soustředit v Bayernu ty nejlepší německé fotbalisty a angažování Saného to jenom podtrhuje," uvedl šéf představenstva Bayernu Karl-Heinz Rummenigge.

"Bayern je opravdový velkoklub a má velké cíle – a ty se líbí i mně," uvedl Sané, jenž se po loňském zranění poprvé dostal na hřiště minulý týden v ligovém zápase City s Burnley. "Chci s Bayernem vyhrát tolik titulů, kolik jen bude možné, a úplně nejvýš přitom stojí Liga mistrů," dodal.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články