Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Kooperativa NBL 2023/2024

Baroš si obnovil svalové zranění, čeká ho opět pauza

Praha - Český fotbalový reprezentant Milan Baroš je znovu zraněný a čeká ho další nejméně dvoutýdenní pauza. V neděli se po třech týdnech vrátil do sestavy Galatasaraye po zranění zadního stehenního svalu a hned vstřelil dva góly. V závěru zápasu si však zranění obnovil, podle klubového webu se dokonce objevilo krvácení ve svalu. Podle hráčova manažera Pavla Pasky čeká útočníka další herní pauza. "Po vyšetření se ukázalo, že ve svalu je znovu trhlinka a nejméně dva týdny se bude léčit," řekl Paska.

Ilustrační foto

Barošův rok plný zranění tak stále nekončí. Kvůli zlomenině v nártu přišel o velkou část jarní sezony a vinou potíží s achilovkou také o většinu přípravy na tuto sezonu. V září se sice po téměř roční pauze vrátil i do národního týmu v utkání s Litvou, ale na konci měsíce si poranil zadní stehenní sval a přišel i o poslední reprezentační sraz a zápasy se Skotskem a Lichtenštejnskem.

V neděli Baroš překvapivě nastoupil do utkání s Ankaragücü a postaral se o oba góly svého týmu při prohře 2:4. Na kontě má šest branek a patří mu druhé místo v tabulce střelců turecké ligy. V závěru zápasu ho však znovu zlobil stehenní sval a znemožňoval mu pohyb. Proto musel v doprovodu lékařů hřiště opustit.

Původní odhad byl, že Baroše postihla jen křeč. Dnešní vyšetření však odhalilo krvácející trhlinu ve svalu, což si vyžádá nejméně stejně dlouhou pauzu jako naposledy. Baroš tak zřejmě přijde o prestižní derby s Fenerbahce.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články