Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Baroš má prasklinu ve svalu, proti Skotsku si asi nezahraje

Istanbul - Český fotbalista Milan Baroš si z nedělního utkání Galatasaraye s Büyüksehirem odnesl kromě tří vstřelených gólů také zranění. Podle tureckých médií má prasklinu ve stehenním svalu a mimo hru bude minimálně dva až tři týdny. Je téměř jisté, že tak přijde o zápasy národního týmu v kvalifikaci mistrovství Evropy se Skotskem a Lichtenštejnskem. Baroše zranění provázejí velmi často. Naposledy během letní přípravy laboroval s Achillovou šlachou a přišel tak i o úvod sezony Galatasaraye. A kvůli zraněním také odehrál pouze tři z posledních devíti zápasů národního týmu.

Ilustrační foto

Nyní se dostával znovu do formy, což potvrdil i v nedělním istanbulském derby s Büyüksehirem, v němž se již během prvního poločasu blýskl hattrickem. Jenže po změně stran si poranil levý stehenní sval a musel odjet na vyšetření do nemocnice.

První spekulace hovořily o malé prasklině ve svalu a minimálně dvou- až třítýdenní pauze. Podle tureckých médií je však nejpravděpodobnější varianta, že Baroš bude připraven až na důležité derby s Fenerbahce, hrané v rámci 9. kola na konci října.

Je nám líto, video expirovalo.
Baroš předvedl parádu, pak se zranil
Zdroj
ČTK, ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články