Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Mezinárodní závody spřežení CAI Kladruby nad Labem

Balotelli kapitánem Itálie? Fandové Azzurri ho "vítali" rasistickým transparentem

Takový návrat po čtyřech letech do národního týmu Itálie asi Mario Balotelli nečekal. Nejen že skóroval, ale část fanoušků mu přichystala negativní "přivítání". Příznivcům Azzurri se totiž nelíbilo, že sedmadvacetiletý syn ghanských imigrantů je jedním z adeptů na roli kapitána.

Mario Balotelli v utkání se Saúdskou Arábií
zdroj: ČTK/AP

Balotelli oblékl azurový dres poprvé od mistrovství světa v Brazílii 2014 a gólem pomohl k vítězství 2:1 nad Saúdskou Arábií, jež na rozdíl od Itálie bude hrát na šampionátu v Rusku.

Nový reprezentační trenér Roberto Mancini navíc útočníka francouzského Nice označil za jednoho ze zástupců kapitána Leonarda Bonucciho, takže není vyloučeno, že si Balotelli v některém z příštích zápasů navleče na ruku prestižní pásku.

To se však nelíbí části italských fanoušků, kteří na stadionu ve švýcarském St. Gallenu vyvěsili plakát s jasným vzkazem: "Můj kapitán má italskou krev."

Balotelli na narážku reagoval na svém instagramovém profilu: "Jsme v roce 2018, chlapi, stačí! Proberte se! Prosím!" napsal bývalý útočník Interu i AC Milán, Manchesteru City a Liverpoolu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články