Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Sportfilm festival Liberec 2024

SESTŘIH: Chrudim porazila Vyškov a vede druhou ligu, Sigma remizovala s Opavou

Fotbalisté Chrudimi zvítězili v 9. kole druhé ligy na hřišti Vyškova 3:0 a díky lepšímu skóre vystřídali na prvním místě tabulky Zlín. Dosud neporažený favorit soutěže nastoupí proti poslední Jihlavě až 22. října, utkání by kolidovalo se šlágrem první hokejové ligy Zlín – Vsetín. Deváté kolo se mělo původně hrát v polovině září, Ligová fotbalová asociace ho odložila kvůli povodním. Opava v Olomouci remizovala proti tamnímu béčku 0:0.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc B – Opava

Chrudimští v novém termínu potvrdili formu, naopak Vyškov ztratil body potřetí za sebou. V závěru úvodní dvacetiminutovky se dvakrát v krátkém sledu prosadil Jiří Hrubeš, pojistku přidal v druhé půli střídající Daniel Kosek. Východočeši počtvrté za sebou udrželi v druhé lize čisté konto a spolu se Zlínem odskočili nejbližším protivníkům už o 12 bodů.

Vyškov mohla na třetím místě vystřídat Líšeň, jenže v závěrečné půlhodině promarnila dvoubrankový náskok a s B-mužstvem Sparty doma remizovala 2:2. Hosté si přitom mohli z Brna odvézt i víc bodů, to kdyby Vojtěch Hranoš a Nelson Okeke proměnili pokutové kopy. Poslední příčku opustila rezerva ostravského Baníku, která zvítězila na Žižkově 1:0.

Výsledky:

Líšeň – Sparta Praha B 2:2 (2:0), Olomouc B – Opava 0:0, Táborsko – Varnsdorf 2:0 (1:0), Vyškov – Chrudim 0:3 (0:2), Žižkov – Ostrava B 0:1 (0:1)

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články