Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Mezinárodní závody spřežení CAI Kladruby nad Labem

Vyškov padl s Olomoucí. Tabulku vede nadále Příbram, která přejela Jihlavu

Fotbalisté Vyškova ve 14. kole druhé fotbalové ligy remizovali na půdě B týmu Sigmy Olomouc 2:2. Hosté sice dvakrát vedli, nakonec ale potřetí v řadě získali z utkání jen bod. Čelo tabulky drží Příbram, která si smlsla na Jihlavě 3:0. Líšeň si poradila s Třincem 4:0. Rerezva Slavie po výhře nad Karvinou opustila poslední místo.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sigma Olomouc B - Vyškov

Příbram vstřelila Jihlavě obě branky po změně stran. V 62. minutě proměnil penaltu Wágner, o chvíli později na něj navázal Osmančík. V závěru dal gól opět Wágner.

Středočeši bodovali ve 12. kole po sobě. Vysočina prohrála po třech utkáních a nevyšel jí debut pod bývalým koučem ostravského Baníku Smetanou, jenž v týdnu nahradil odvolaného Kameníka.

Třinec oslabil ve 13. minutě vyloučený Foltyn, následnou penaltu navíc proměnil Čermák. V prvním poločase se trefili ještě Černín a Ulbrich. Konečné skóre stanovil v závěru střídající Zikl.

Prostějov dvakrát vedl, jenže Opava v obou případech srovnala. Za domácí skórovali Bartolomeu a Koudelka, za Slezany Kopečný a Šigut. Prostějov bodoval čtvrté kolo za sebou, Opava ve stejném počtu utkání nevyhrála.

Gólově bohatou úvodní dvacetiminutovku odstartoval v Olomouci vyškovský Kanakimana, se sedmi trefami nejlepší střelec soutěže společně s Matějkou z Dukly a Suchanem z Vlašimi.

Záhy srovnal Matoušek, ale vedení vrátil hostům z penalty Vintr. Ve 48. minutě uzavřel skóre střídající Uriča. Olomoucká rezerva potřetí za sebou nezvítězila.

Slávistickou rezervu v Horních Počernicích poslal do vedení v osmé minutě Beran. Karviná odpověděla díky Málkově proměněné penaltě, ale krátce před pauzou se z dalšího pokutového kopu trefil znovu Beran.

Třetí penaltu zápasu v úvodu druhé půle neproměnil domácí Šubert. Karvinský brankář Neuman potřetí inkasoval v 64. minutě po Plankově zásahu. Vzápětí snížil Budínský, poslední slovo však měl v 78. minutě slávista Matěj Jurásek.

14. kolo druhé fotbalové ligy:

Olomouc B - Vyškov 2:2 (1:2)
Branky: 9. Matoušek, 48. Uriča - 7. Kanakimana, 20. Vintr z pen. Rozhodčí: Szikszay - Volf, Kotalík. ŽK: David - Štěpánek, Ilko, Dao. Diváci: 327.

Třinec - Líšeň 0:4 (0:3)
Branky: 15. Čermák z pen., 23. Černín, 38. Ulbrich, 83. Zikl. Rozhodčí: Rouček - Hádek, Žurovec. ŽK: Hýbl - Machalík. ČK: 13. Foltyn (Třinec). Diváci: 412.

Prostějov - Opava 2:2 (1:0)
Branky: 42. Bartolomeu, 61. Koudelka - 53. Kopečný, 67. Šigut. Rozhodčí: Kvítek - Lakomý, Pfeifer. ŽK: Bialek, Stříž (oba Prostějov). Diváci: 580.

Příbram - Jihlava 3:0 (0:0)
Branky: 62. z pen. a 85. Wágner, 68. Osmančík. Rozhodčí: Zaoral - Dohnal, Mojžíš. ŽK: Čejka (Příbram). Diváci: 862.

Slavia B - Karviná 4:2 (2:1)
Branky: 8. a 41. z pen. Beran, 64. Planka, 78. Matěj Jurásek - 26. Málek z pen., 66. Budínský. Rozhodčí: Raplík - Dobrovolný, Hurych. ŽK: Matěj Jurásek, Nikl - Durosinmi, Žák, Neuman, Papadopulos, Cienciala. Diváci: 420.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články