Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Drama ve Varnsdorfu. Dordič hrozil nožem trenérovi a skončil na policii, píše iSport

Opora druholigového Varnsdorfu Bojan Dordič ohrožoval na úterním tréninku nožem trenéra brankářů Radka Porcala. Informoval o tom server iSport.cz s tím, že osmadvacetiletého ofenzivního hráče zadržela policie. Srbský rodák s bosenským pasem strávil noc v cele předběžného zadržení.

Bojan Dordič z Varnsdorfu
zdroj: facebook.com/FK Varnsdorf

Podle zdroje serveru Dordič nožem trenérovi gólmanů vyhrožoval, ale k fyzickému napadení nedošlo. "Nechci to komentovat, každopádně jeho návrat do týmu nepřipadá v úvahu. Hodně mě to zklamalo," řekl iSportu šéf varnsdorfského klubu Vlastimil Gabriel.

Informaci o případu potvrdila Eliška Kubíčková, tisková mluvčí policie v Děčíně, pod kterou spadá varnsdorfská pobočka. "Krátce po desáté hodině dopoledne, po předchozí slovní a fyzické roztržce mezi jedním z fotbalistů a trenérem, mělo údajně dojít ze strany hráče k ohrožování trenéra nožem," sdělila Kubíčková.

"Přivolaní policisté podezřelého muže na místě zadrželi a následně umístili do policejní cely. Okolnosti celého případu jsou předmětem prověřování. S ohledem na počáteční stadium prověřování a probíhající úkony nemůžeme sdělit bližší informace," dodala mluvčí.

Dordič posledních pět zápasů po zranění nehrál, v předchozích devíti duelech vstřelil šest gólů. Ve Varnsdorfu působí od loňského léta a v minulé sezoně byl s 15 brankami druhým nejlepším střelcem soutěže. V letech 2019 a 2020 odehrál za Opavu a Liberec mimo jiné 28 utkání v první lize s bilancí dvou přesných zásahů.

Zdroj
ČTK, iSport.cz

Hlavní zprávy

Nejčtenější články