Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Sigma v souboji "béček" přejela Slavii, Líšeň se udržela v čele

V neděli si na Andově stadionu vyšlápla Sigma na Slavii v 10. ligovém kole, o den později zdolala sešívané i v souboji rezerv ve druhé nejvyšší soutěži, konkrétně 4:0. Hanáci se proto posunuli na šesté místo, Pražané jsou těsně nad pásmem sestupu čtrnáctí. V čele vyrovnané FNL zůstala Líšeň, jež remizovala 0:0 na hřišti sparťanského "béčka".

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Sigma "B" - Slavia "B"

Sigma se jednoznačnou výhrou oklepala z předchozího debaklu 0:5 v Příbrami. Po řadě možností na obou stranách otevřel ve 35. minutě skóre Lukáš Vraštil, ve druhém poločase se dvakrát trefil střídající Tomáš Zlatohlávek a v závěru také Jakub Fabiánek. 

Vyškov vyhrál v drnovickém azylu už popáté

Vyškov zvítězil nad Varnsdorfem 2:0 a posunul se před svého soupeře na třetí místo. Líšeň se navzdory další ztrátě udržela v čele, jelikož Příbram remizovala na půdě poslední Vlašimi 1:1. 

Chrudim proti Dukle otevřela skóre v polovině první půle po rohu. Krátce nato byl vyloučen hostující trenér Rada, který nejprve za urážlivé výroky směrem k rozhodčímu dostal žlutou a vzápětí červenou kartu. Z následného přímého kopu srovnal Buchvaldek, ale v 74. minutě krátce po příchodu na trávník rozhodl střídající Jedlička.

V 64. minutě slezského derby mezi Karvinou a Opavou neproměnil bývalý český reprezentant Papadopulos penaltu, ale domácí přece jen nakonec dotlačili míč do sítě. Od 78. minuty a vyloučení Rychlého hráli přesilovku, kterou v šesté minutě nastavení při premiérovém startu v soutěži zužitkoval střídající osmnáctiletý Nigerijec Ezeh.

Táborsko zdolalo Třinec 2:1. Jihočeši vstřelili obě branky v úvodním poločase, kdy se trefili Nešpor a Babacar. Po změně stran snížil Straňák.

Jihlavu poslal do vedení ve 27. minutě Filip Vedral, krátce po změně stran však stanovil konečný výsledek prostějovský Jan Schaffartzik. 

11. kolo druhé fotbalové ligy:

Sigma Olomouc B - Slavia Praha B 4:0 (1:0)
Branky:
68. a 75. Zlatohlávek, 35. Vraštil, 90.+2 Fabiánek. Rozhodčí: Kvítek - Kubr, Žurovec. ŽK: Zlatohlávek - Šmiga. Diváci: 288.

Vlašim - Příbram 1:1 (1:1)
Branky: 10. Suchan - 30. Osmančík. Rozhodčí: Starý - Líkař, Leška. ŽK: Zinhasovič, Lehoczki, Solomon - Jeřábek. Fiš. Diváci: 410.

Táborsko - Třinec 2:1 (2:0)
Branky: 5. Nešpor, 29. Babacar - 84. Straňák. Rozhodčí: Machálek - Mikeska, Pospíšil. ŽK: Bezpalec, Plachý - Brak, Hýbl, Holík, Kateřiňák, Straňák. Diváci: 667.

Sparta B – Líšeň 0:0
Rozhodčí: Orel - Dobrovolný, Vyhnanovský. ŽK: Sokol (Líšeň). Diváci: 415.

Karviná - Opava 1:0 (0:0)
Branka: 90.+6 Ezeh. Rozhodčí: Křepský - Bureš, Lakomý. ŽK: Rezek, Šindelář, Zedníček - Lasák, Janoščín, Macháček, Rychlý, Helebrand. ČK: 78. Rychlý. Diváci: 1630.

Vyškov - Varnsdorf 2:0 (1:0)
Branky:
33. Kanakimana, 74. Lacík. Rozhodčí: Volek - Podaný, Mojžíš. ŽK: Lahodný - Michal, Samko, Rudnytskyy. Diváci: 520.

Chrudim – Dukla Praha 2:1 (1:1)
Branky:
23. Záviška, 74. Jedlička - 31. Buchvaldek. Rozhodčí: Všetečka - Mokrusch, Černoevič. ŽK: Koželuh, Firbacher - Piroch, Ullman. ČK: 30. Rada (trenér), 77. Matějka (Dukla). Diváci: 1020.

Jihlava - Prostějov 1:1 (1:0)
Branky:
27. Vedral - 51. Schaffartzik. Rozhodčí: Kotala - Dresler, Kotík. ŽK: Vedral, Piško - Kušej, Kulig. Diváci: 513.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články