Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno

Dukla rozstřílela Jihlavu, Olomouc dostala v Příbrami pět gólů

Fotbalisté Dukly rozstříleli v 10. kole druhé ligy Jihlavu 5:0. Pražané bodovali ve čtvrtém utkání po sobě a posunuli se na šesté místo. Vysočina prohrála čtvrté kolo v řadě. Pět gólů nasázela také Příbram, když vyhrála proti olomouckému béčku Sigmy. Opava si poradila s Táborskem 1:0. Fotbalisté B-týmu Slavie pak zvítězili nad třetím Vyškovem 3:1 a opustili sestupové pásmo. Hosty na třetí pozici vystřídal Varnsdorf, který porazil oslabenou Vlašim rovněž 3:1. Středočeši jsou dál poslední.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Příbram - Sigma Olomouc B

První poločas na Julisce směřoval k bezbrankové remíze, jenže v jeho závěru se domácí dvakrát prosadili. Nejprve se trefil Kim Sung-pin a po něm Hrubeš. Další zásahy po změně stran přidali Havelka, Matějka, který je se sedmi brankami nejlepším střelcem druhé ligy, a v závěru Adediran.

Pražané bodovali ve čtvrtém utkání po sobě a posunuli se na sedmé místo neúplné tabulky. Vysočina prohrála čtvrté kolo v řadě a je devátá. Jihlava neskórovala ve třetím z posledních čtyř duelů.

Příbramský útočník Wágner se poprvé zapsal mezi střelce ve 34. minutě. Po přestávce dvakrát skóroval Surmaj, na něhož dvěma brankami navázal Wágner. Středočeši neprohráli osmé kolo po sobě, poslední tři vyhráli a ztrácí bod na vedoucí Líšeň. Sigma nevyhrála popáté v řadě.

Vítězství Opavy nad Táborskem zajistil krátce po začátku druhé půle z penalty Yunis. Slezané jsou po třetí výhře z posledních čtyř kol pátí, Jihočeši dvanáctí.

Vedoucí Líšeň doma podlehla Karviné 1:2 a prohrála podruhé za sebou. Brněnský tým má v čele neúplné tabulky už pouze jednobodový náskok na druhou Příbram.

Karvinou poslal do vedení těsně před poločasovou přestávkou Budínský a v 68. minutě přidal druhý gól hostů Nigerijec Durosinmi. Krátce nato sice snížil Laczkó, ale na body už Líšeň nedosáhla. Slezané jsou šestí.

Druhou výhru za sebou si připsala Sparta B, která zvítězila 2:0 v Prostějově. Branky vstřelili Holoubek a kapitán Pudhorocký z pokutového kopu.

Stejný výsledek si odvezla i Chrudim z Třince. Ve druhém poločase skórovali Firbacher a Juliš.

Rezerva Slavie zabrala po dvou porážkách a poskočila na 13. místo neúplné tabulky. Vyškov začal v Horních Počernicích lépe a ve 33. minutě ho poslal do vedení Alégué. Za slávistické "béčko" ale rychle odpověděl Matěj Jurásek.

Druhá půle už patřila domácím. V 50. minutě si dal vlastní branku Oulehla a v nastavení přidal pojistku střídající Adam Pudil. Předtím byl po druhé žluté kartě vyloučen vyškovský náhradník Jambor.

Vlašim otevřela skóre utkání ve Varnsdorfu zásluhou Smejkala, ale jeho spoluhráč Heppner dostal ve 20. minutě červenou kartu. Ještě do přestávky srovnal Tanko a nigerijský útočník krátce po změně stran dokonal obrat domácích. V 77. minutě vstřelil třetí gól Kouřil z penalty. Varnsdorf ve druhé lize vyhrál potřetí za sebou.

Výsledky:

Dukla Praha - Jihlava 5:0 (2:0), Příbram - Olomouc B 5:0 (1:0), Opava - Táborsko 1:0 (0:0), Líšeň - Karviná 1:2 (0:1), Prostějov - Sparta Praha B 0:2 (0:1), Slavia Praha B - MFK Vyškov 3:1 (1:1), Varnsdorf - Vlašim 3:1 (1:1).

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články