Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Předvýběr.CZ Florbal MB - 1. SC TEMPISH Vítkovice

Zvedne Slavia hozenou rukavici Sparty? V Edenu nastoupí proti Bohemians

Po sobotním jednoznačném vítězství dějinného rivala z Letné přišla Slavia o první místo v tabulce nejvyšší soutěže. Zpět do čela může svěřence kouče Jindřicha Trpišovského katapultovat skalp Bohemians 1905. Textovou on-line reportáž z utkání sledujte od 17:50 na webu ctsport.cz. 

Slavia ve čtvrtek zvládla vstup do základní skupiny Evropské ligy, když si před vlastními příznivci poradila 1:0 s Girondins Bordeaux. "Hned po zápase jsem přemýšlel, abychom to zopakovali i s Bohemkou. Hráči jsou po takovém utkání rozpumpovaní. Je proto dobré, že se hraje už v neděli znovu," řekl trenér Trpišovský.

"Bohemka je na tom skvěle kondičně. Hráči jsou hodně běhaví, nepříjemní a samozřejmě budou čekat na každou naši chybu, aby vyrazili do brejku. Když nejste po fitness stránce v topu, tak se do jejich týmu budete těžko dostávat. Bude to úplně něco jiného než duel s Bordeaux. Bude to těžší, než si spousta lidí myslí," dodal.

Klokani v minulém kole podlehli doma Zlínu 0:1 a ve vršovickém derby se pokusí o senzaci. "Pohárové střetnutí Slavie je pro nás určitě papírovou výhodou. Už z vlastní zkušenosti ve Spartě moc dobře vím, že je těžké přepnout z mezinárodní soutěže na domácí. Když přijede Bordeaux, k tomu plný stadion a světoví hráči, je těžké za tři dny přepnout na ligu proti Bohemce," poznamenal kouč soupeře Martin Hašek starší.

"Slavia je v mých očích zatím jednoznačným kandidátem na zisk mistrovského titulu. Mužstvo je již usazené, trenér tam je také déle. Sparta takovou formu nemá. Čeká nás zápas, kde bude třeba více než 15 tisíc diváků s vynikající atmosférou. Chceme přispět k atmosféře i kvalitě utkání," zakončil Hašek.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články