Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
PLANEO CUP - Pohár mládeže FAČR 2024

Zklamaný Ondrášek: Dvakrát jsme to tam dotlačili břichem. Co víc můžeme chtít?

Plzeň předvedla proti Příbrami prapodivný výkon. Soupeře pustila do vedení 2:0, ale zvládla třemi góly otočit. Zdálo se že odražený míč, který tělo reprezentačního útočníka Zdeňka Ondráška dopravilo do sítě, přinese v nastavení tři body favoritovi. Ale hosté dokázali v sedmé minutě nastavení srovnat, když potrestali špatné postavení brankáře Aleše Hrušky. Dle Ondráška pro ztrátu není omluvy.

Příbram se už ve 23. minutě dostala do dvoubrankového vedení, ale Západočeši ztrátu dotáhli. Ondrášek v první minutě nastavení skóre otočil, ale Filip Zorvan o pět minut později přehodil nejistého brankáře Aleše Hrušku, kterému nevyšel záskok za zraněného Jindřicha Staňka.

"Dnes jsme to tam dvakrát dotlačili břichem, co víc můžeme chtít? A potom uděláme to, co uděláme. Na to není žádná výmluva, omluva. Můžeme se zlobit jenom sami na sebe. Je to strašné, co jsme předvedli. Ale je to bohužel realita, je to za námi a musíme jít dál," řekl Ondrášek v klubové nahrávce pro média.

Plzeň, která v minulém kole utrpěla debakl 1:5 na hřišti mistrovské Slavie, proti Příbrami nevyužila šanci minimálně do neděle poskočit na čtvrté místo tabulky. Svěřenci trenéra Adriana Guľy i ve druhém ligovém utkání sezony proti soupeři od řeky Litavky jen remizovali.

"Chtěli jsme odčinit zápas se Slavií, těšili jsme se na diváky. Myslím, že jsme začali dobře, bohužel jsme dostali dva góly. Ale tým ukázal sílu. Šancí bylo mraky, já osobně měl tři velké šance, nepadlo to tam. Ale věřil jsem až do konce, asi jako všichni," uvedl Ondrášek.

"Je neuvěřitelné, co jsme dokázali v posledních vteřinách. Ani nevím, jak to mám komentovat, protože to moc nejde," doplnil útočník se sedmi starty za českou reprezentaci, který dnes naskočil do hry na druhý poločas.

Na svou pátou ligovou branku v ročníku čekal Ondrášek 12 zápasů od konce ledna. "Jsem vždycky rád za gól, bylo to dlouho. Momentálně jsou ale samozřejmě nejdůležitější výsledky. Kdyby ho dal někdo jiný a vyhráli jsme, tak bych byl radši. Takže můj gól je začerněný výsledkem," konstatoval rodák ze Strakonic.


Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články