Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Weber už šéfuje Českým Budějovicím, na startu letního drilu přivítal i Slováka Švece

Letní přípravu před novou sezonu zahájil s Českými Budějovicemi mimo jiné i slovenský ofenzivní univerzál Jakub Švec. Dynamo získalo jednadvacetiletého bývalého mládežnického reprezentanta z Dunajské Stredy a podepsalo s ním dvouletou smlouvu.

Je nám líto, video expirovalo.
České Budějovice zahájily přípravu pod Weber a se Zajícem

Už před pár dny Dynamo angažovalo útočníka Tomáše Zajíce. Několik hráčů v čele s obráncem Martinem Sladkým se vrátilo na jih Čech z hostování. Naopak hostování vypršelo brankáři Vojtěchu Vorlovi, ofenzivním univerzálům Ondřeji Mihálikovi s Mickem van Burenem a Emmanuelu Tolnovi.

Kariéru ukončil obránce Pavel Novák a další ofenzivní univerzál Patrik Brandner odešel do Slovácka. Zadák Ishaku Konda se k mužstvu připojí až poté, co si vyřídí vízum. Jihočeský celek převzal trenér Jozef Weber, který po uplynulé sezoně nahradil Davida Horejše.

Nový kouč by rád získal ještě dva hráče. "Pak by to mohlo být velmi zajímavé," citoval klubový web Webera. "Šanci chci dát všem místním klukům. Záleží jen na nich, jak s tou příležitostí naloží," dodal bývalý trenér Bohemians 1905, Karviné a Mladé Boleslavi.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články