Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Vyhrát venku je úleva, přiznal střelec druhého gólu Baníku Kuzmanovič

Bohemians ostravskému útočníkovi Nemanjovi Kuzmanovičovi jako soupeř sedí. V téhle sezoně už jim dal tři góly. V srpnu se na výhře Baníku 4:2 v Ostravě podílel dvěma trefami a teď v 19. kole pečetil výhru hostů v Ďolíčku 2:0. Kuzmanoviče těšila branka i díky tomu, že v předchozích 12 utkáních v lize neskóroval.

Nemanja Kuzmanovič
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

"Je to extrémně velká úleva. Každý ofenzivní hráč potřebuje dávat góly a já jsem ho dlouho nedal. Věřím, že mi to přidá sebevědomí a dodá mi to klid do posledního podzimního zápasu proti Spartě. Vypadá to tak, že Bohemka je můj oblíbený soupeř," řekl novinářům Kuzmanovič, který v 18 zápasech ligové sezony dal čtyři branky.

Baník v Praze Boheminans porazil jako první tým v ročníku a venku naplno bodoval po šesti zápasech. "Je to úleva vyhrát venku. Hlavně i po tom nepodařeném zápase doma s Opavou, kdy jsme hráli více než poločas v deseti a nakonec jsme remizovali 0:0. Potřebovali jsme zvládnout zápas venku, abychom tu ztrátu smazali, a dneska se nám to podařilo," prohlásil třicetiletý srbský fotbalista.

Je nám líto, video expirovalo.
Ohlasy po utkání Bohemians - Ostrava

Vítězství Slezanů se zrodilo v druhé půli, kdy se trefili Diop a Kuzmanovič. "O poločase jsme si řekli, že to zklidníme a že začneme stejně jako na začátku zápasu, kdy jsme kontrolovali hru a měli balon. Pak jsme se zbytečně dostali pod tlak a začali jsme dávat dlouhé balony, prohrávat souboje a neměli odražené míče. Pak jsme to zklidnili a strašně nám pomohl ten první gól. Uklidnil nás, pak jsme dohráli jednu ze situací a skončilo to 2:0," uvedl Kuzmanovič.

Ostrava zakončí podzimní část sezony proti Spartě, které v srpnu podlehla na Letné 0:2. "Každá výhra přináší sebevědomí. Věřím, že nám to pomůže v celém týdnu, ať se dobře nachystáme na Spartu, proti níž budeme chtít také naplno bodovat," konstatoval Kuzmanovič.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články