Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Uber Cup 2024

Velká nepříjemnost pro Baník. Almási bude kvůli zraněnému kotníku chybět až šest týdnů

Tato sezona je pro něj prokletá. Ladislav Almási fotbalistům Ostravy chyběl už výraznou část podzimu a ani na startu jara nebude slovenský střelec kouči Pavlu Hapalovi k dispozici. Jedna z klíčových postav sestavy Baníku bude kvůli zraněnému kotníku mimo hru podle prvních odhadů zhruba šest týdnů a se svým týmem ani neodletěl na soustředění do Turecka. 

Ladislav Almási
zdroj: ČTK autor: Ožana Jaroslav

Baník těsně před odletem přišel o svého nejlepšího střelce. Almási se zranil v úterní přípravě na umělé trávě ve Skalici a s pochroumaným kotníkem se musel vrátit do Ostravy. "Vyšetření nepřineslo dobré zprávy. Almási má poraněné vazy v kotníku, odhadovaná doba léčby je šest týdnů," uvedl Baník na Twitteru.

Almási je zraněný již podruhé během posledního půlroku. Na začátku této sezony chyběl Baníku zhruba dva měsíce, do hry naskočil v závěru září.

Trenér Pavel Hapal vzal na soustředění do Beleku kádr 22 hráčů do pole a tří brankářů. Jedno uvolněné místo po Almásim už na poslední chvíli nikým dalším neobsadil. Baník se v Turecku v sobotu utká s polskou Koronou Kielce, pak s Vasasem Budapešť a v generálce na jarní část ligy příští pátek s Cracovií Krakov.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články