Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Tvrdý trest pro Vondráška. Obránce Teplic dostal za faul na Kalabišku trest na tři duely

Fotbalisté Teplic se ve zbytku základní části nejvyšší soutěže budou muset obejít bez Tomáše Vondráška. Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace potrestala pětatřicetiletého hráče za vyloučení po faulu na Jana Kalabišku v sobotním zápase 27. kola první ligy se Slováckem zákazem činnosti na tři utkání.

Vondrášek dostal červenou kartu ve 46. minutě poté, co ve skluzu podrážkou trefil hostujícího Kalabišku do holeně. Slovácko v přesilovce zvítězilo 3:1. Zkušený bek bude čtrnáctému mužstvu tabulky chybět v duelech v Olomouci, doma s Mladou Boleslaví a v Plzni.

Severočeši po zápase s vyloučením nesouhlasili. "Z mého pohledu by mě v životě nenapadlo, že to bude červená, ale rozhodčí (Jan Všetečka) ji k mému překvapení tasil hned," řekl teplický trenér Zdenko Frťala na tiskové konferenci.

Disciplinární komise rovněž potrestala kluby především za výtržnosti, nevhodné pokřiky fanoušků či použití pyrotechniky v utkáních 26. kola nejvyšší soutěže. Pardubice dostaly pokutu 30 tisíc korun, o deset tisíc méně musí zaplatit pražská Sparta, Mladá Boleslav a Olomouc.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články