Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SLUNETA Ústí nad Labem - BK KVIS Pardubice

Tecl nasázel hattrick Boleslavi, Sparta si poradila se Zbrojovkou

Praha - Slavia konečně dokázala po pěti prohrách v řadě v lize zabodovat a vybojovala remízu s Jabloncem, který v posledních kolech prokazoval výbornou fazonu. Naopak Sparta si zajistila vítězství, když Zbrojovku přehrála na jejím hřišti 3:1. Na čele zůstala Plzeň, která ovládla zápas v Mladé Boleslavi 3:0, přičemž se o tři branky postaral Stanislav Tecl. Zápas však poznamenaly chyby sudích, kteří neodpískali domácímu týmu pokutový kop a špatně posoudili situaci, při níž mohl jít útočník Boleslavi Lalkovič sám na Kozáčika.

Utkání Zbrojovka Brno - Sparta
zdroj: ČTK autor: Igor Zehl

Mladá Boleslav - Plzeň 0:3

Mladé Boleslavi se znovu nepodařilo v lize porazit Plzeň, která si ze středu Čech odváží výhru 3:0. O všechny branky se postaral Stanislav Tecl. V zápase však bylo plno kontroverzních momentů - zákrok Radima Řezníka v šestnáctce rozhodčí Bílek nevyhodnotil jako penaltový. Ve druhém poločase mohl jít útočník Boleslavi Lalkovič sám na bránu, jenže asistent rozhodčího chybně odpískal postavení mimo hru.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/289701-nabite-utkani-ovladla-plzen-tecl-nastrilel-hattrick/)

Zbrojovka Brno - Sparta 1:3

Sparta zvítězila v Brně 3:1 a minimálně do neděle poskočila na první místo v tabulce fotbalové Synot ligy. První branku utkání dal Ladislav Krejčí už ve 13. minutě. Druhou trefu zařídil Bořek Dočkal z penalty. Třetí gól přidal David Lafata. Skóre korigoval pěkným gólem Pavel Košťál. Domácí dohrávali bez vyloučeného gólmana Hladkého.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/289644-sparta-vyhrala-v-brne-a-jde-do-cela/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Brno - Sparta

Baník - Jihlava 0:0

Návrat Milana Baroše na ligové trávníky byl největší událostí střetnutí Baníku s Jihlavou, jež skončilo remízou 0:0. Baroš vystřídal na poslední čtvrthodinu a nastoupil tak k prvnímu soutěžnímu utkání po 10 měsících. Vysočina bodovala i ve druhém utkání pod novým trenérem Romanem Kučerou, Ostrava počtvrté v řadě na Bazalech nedostala gól.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/289608-baros-se-vratil-baniku-ale-k-vyhre-nad-jihlavou-nepomohl/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Baník Ostrava - Jihlava

Hradec Králové - České Budějovice 2:3

Ani reprezentační přestávka nepomohla Hradci v tom, aby odvrátil hrozivou šňůru proher a odlepil se od dna tabulky. Východočeši nyní v záchranářském souboji padli 2:3 s Českými Budějovicemi a na záchranu ztrácejí již čtyři body.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/289658-hradec-kupi-prohry-padl-popate-v-rade/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Hradec Králové - České Budějovice

Slovan Liberec - Slovácko 2:2

Fotbalisté Slovanu sice v poločase prohrávali o dva góly, nicméně nakonec přece jen dokázali v utkání se Slováckem vybojovat bod. V domácím prostředí tak neprohráli již 13 utkání. Slovácko zase dokázalo zastavit špatnou formu z období před reprezentační přestávkou, kdy prohrálo dva zápasy v řadě.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/289654-slovacko-po-dvou-prohrach-bodovalo-ale-ztratilo-vedeni-proti-liberci/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Liberec - Slovácko

Teplice - Bohemians 1905 4:1

Severočeši zvítězili nad Bohemians Praha 1905 4:1 a i v šestém zápase na Stínadlech udrželi domácí neporazitelnost. O výhru severočeského celku se postaral v závěru prvního poločasu Admir Ljevakovič a po přestávce Aidin Mahmutovič, Egon Vůch a Eugene Salami. Za hosty snižoval Matúš Mikuš.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/289650-teplice-si-doma-proti-bohemians-1905-zastrilely/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Teplice - Bohemians 1905

Slavia - Jablonec 1:1

Fotbalisté Slavie remizovali s Jabloncem 1:1 a ukončili sérii pěti porážek. Hosté v Edenu vedli od 29. minuty, kdy se trefil Filip Novák, ale ještě do pauzy srovnal Jiří Bílek. Pražané jako poslední tým v této ligové sezoně remizovali a v neúplné tabulce jsou devátí. Jablonec v nejvyšší soutěži popáté za sebou neprohrál a zůstal třetí.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/289646-slavia-vyvalcila-po-peti-porazkach-bod-proti-jablonci/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Slavia - Jablonec

Dukla - Příbram 2:1, nedohráno

Zápas mezi Duklou a Příbramí byl předčasně ukončen kvůli třem výpadkům osvětlení na pražské Julisce. Naposledy zhasla světla na všech čtyřech stožárech o poločasové pauze za stavu 2:1 pro domácí tým. Protože nucená pauza dohromady trvala přes 60 minut, uskuteční se utkání podle pravidel v náhradním termínu.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/289596-zapas-dukly-s-pribrami-se-nedohral-na-julisce-vypadlo-osvetleni/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih nedohraného utkání Dukla - Příbram

Hlavní zprávy

Nejčtenější články