Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Ostrava - Jihlava

Rogozovo gesto vůči tribuně Dynama může mít dohru u disciplinárky

Příbram - Víkendový ligový zápas Českých Budějovic s Příbramí byl hodně emocionálně vypjatý. Mohl by mít dokonce nepříjemnou dohru pro příbramského manažera Romana Rogoze, který o přestávce nevhodně gestikuloval k hlavní tribuně.

Je nám líto, video expirovalo.
Napjatou atmosféru na Dynamu podtrhlo Rogozovo gesto

Nevraživost mezi Českými Budějovicemi a Příbramí trvá od doby, co Jihočeši obvinili Romana Rogoze z pokusu o uplácení jednoho z jejich hráčů a soud stále probíhá. Při sobotním utkání tak byla atmosféra napjatá.

"Vnímal jsem to nejen já, ale celý klub." řekl trenér Dynama Luboš Urban. O přestávce se Rogoz svezl s atmoférou a směrem k tribuně předvedl nevhodné gesto (viz. video). "Řekl mi, že to bylo na jeho kamaráda z Českých Budějovic, s kterým se hecovali před zápasem. Možná to dělat neměl, možná měl, ale nemyslím si, že by to bylo úplně tak zásadní," uvedl generální ředitel Příbrami Petr Větrovský.



Podobné posunky se ale ve sportu netolerují. V minulosti za ně byl potrestaný Leonard Kweuke, na letošním hokejovém mistrovství světa zase trenér Rusů Znarok. A trest možná čeká i Rogoze. "Dostaneme-li v této záležitosti nějaký kvalifikovaný podnět, budeme se tím zabývat," ujistil šéf disciplinárky Richard Baček.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články