Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Plzeň na Bohemians nehrála. Pražská "S" nezaváhaly, naopak Boleslav opět ztratila

Praha – Zimu přezimují jako první, fotbalisté Plzně ale své závěrečné kolo před přestávkou neodehrají. Duel lídra soutěže na půdě Bohemians 1905 musel být odložen kvůli promrzlému trávníku. V dalších duelech se dařilo pražským "S". Slavia v prestižním duelu o podzimního vicemistra překvapivě jednoznačně přehrála Zlín 4:0. Sparta porazila Teplice 2:1. Šestou ztrátu v řadě naopak zaznamenala Boleslav, která o výhru s Příbramí přišla v nastavení.

Klokan, maskot Bohemians 1905, stojí na promrzlém trávníku v Ďolíčku před kotlem domácích fanoušků
zdroj: ČTK autor: Kamaryt Michal

Bohemians 1905 - Plzeň

Duel mezi Bohemians Praha a Plzní se musel odložit. Důvodem se stal stav travnaté plochy, která nebyla způsobilá ke hře. Podle rozhodčího Radka Příhody by namrzlý trávník na stadionu v Ďolíčku mohl ohrozit zdraví hráčů. Viktoria, kterou ještě ve čtvrtek čeká zápas Evropské ligy s Austrií Vídeň, nyní vede tabulku o bod před Slavií.

VÍCE ZDE (//sport/fotbal/344842-zima-odlozila-duel-bohemians-s-plzni-travnik-byl-prilis-zmrzly/)

Mladá Boleslav - Příbram 2:2

Užuž se zdálo, že po pěti ztrátách v řadě fotbalisté Mladé Boleslavi konečně zaberou a před zimní přestávkou si připíší tři body. Středočeši však závěr střetnutí s poslední Příbramí nezvládli. Do nastaveného času vedli po obratu 2:1, ale na 2:2 v dvaadevadesáté minutě dal Jan Tregler.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/344890-cekani-na-vyhru-pokracuje-boleslav-prisla-o-triumf-s-pribrami-v-nastaveni/)

Zlín - Slavia 4:0

Slavia si nebrala s podzimním překvapením ze Zlína servítky. Pod úvodní tři branky se gólem či asistencí podepsali útočníci Milan Škoda s Murisem Mešanovičem. Pečeť výsledku dal v samotném závěru Zmrhal. Sešívaní prodloužili sérii bez porážky pod koučem Šilhavým.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/344780-produktivni-duo-mesanovic-skoda-zajistilo-slavii-vitezstvi-ve-zline/)

Je nám líto, video expirovalo.
Vukadinovič: Slavia nás potrestala prakticky ze všeho

Sparta – Teplice 2:1

Premiérová trefa Michala Kadlece po návratu z tureckého Fenerbahce nastartovala fotbalisty pražské Sparty k dalšímu vítězství. Svěřenci Davida Holoubka po výhře poskočili před Zlín na třetí místo ligové tabulky. Severočeši zakončí podzim šestí.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/344831-sparta-nezavahala-s-teplicemi-a-prezimuje-na-tretim-miste/)

Jihlava – Liberec 1:0

Tým z Vysočiny snížil po nejtěsnějším vítězství manko na příčky zaručující setrvání v nejvyšší soutěži. Před jarním pokračovaním je dvoubodové. Velmi cennou výhru zajistil svěřencům Michala Bílka po dvanácti minutách přesným zásahem záložník Hronek.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/344832-hronek-vystrelil-jihlave-dulezitou-vyhru-nad-libercem/)

Brno – Karviná 1:1

Brňané prodloužili svou podzimní výsledkovou mizérii na sedm zápasů bez vítězství. Naopak nováček z Karviné navázal na svůj úspěch z českého poháru a upevnil si pozici v horní polovině tabulky. Karvinou poslal do vedení ve 47. minutě Jan Šisler, bod zachránil Brnu gólem v 90. minutě Lukáš Vraštil.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/344833-brnane-se-nechytili-ani-proti-karvine-vydreli-alespon-remizu/)

Dukla Praha - Slovácko 2:3

Dokonalý zvrat nepříznivého vývoje utkání se podařil fotbalistům Slovácka. Domácí Dukla vedla po první půli 2:1 a těsný náskok následně držela až do 79. minuty. Poté ale dvakrát bleskově inkasovala, čímž prodloužila negativní sérii proti hostujícímu celku. Svěřenci trenéra Levého s Pražany neprohráli sedmkrát za sebou. Úvodní část sezony zakončí ve středu tabulky.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/344886-slovacko-v-zaveru-otocilo-atraktivni-duel-na-julisce/)

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články