Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Absa Cape Epic

Plzeň i Sparta nastřílely čtyři góly a berou tři body, Liberec také zvítězil

Praha - Ani po těžkých utkáních v Evropské lize nenastaly pro vedoucí trio v lize žádné komplikace. Mužstva Sparty, Plzně i Liberce berou tři body poté, co zdolala Slovácko, respektive Jihlavu a Bohemians. Letenští a Západočeši navíc svým soupeřům nastříleli čtyři branky. Slavia naopak po vítězství ve velkém derby nedokázala zopakovat totéž v malém derby proti Dukle a pouze remizovala doma 1:1.

Jablonečtí fotbalisté
zdroj: ČTK autor: Dalibor Glück

Jihlava - Viktoria Plzeň 2:4

Plzeň se dokázala po prohře ve Villarrealu zkoncentrovat na ligu a vyhrála 4:2 v Jihlavě, kde se jí v minulosti příliš nedařilo. Viktoria tak má nadále stejný počet bodů jako vedoucí Sparta a pod trenérem Karlem Krejčím je v lize pořád stoprocentní. Dvěma góly k tomu přispěl Michal Ďuriš, který se trefil už v pátém utkání po sobě a s osmi góly vede tabulku střelců. V dresu Plzně se prosadili také Kovařík a Mahmutovič, za Jihlavu snižovali Mešanovič a Mišůn.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/321862-duris-vystrelil-plzni-vyhru-v-jihlave-a-vede-poradi-strelcu/)

Sparta Praha - Slovácko 4:0

Sparťané podruhé v řadě udrželi nulu, když po vítězství nad APOELem v Evropské lize na Letné porazili i Slovácko 4:0. Vylepšili si tak vedení na čele ligy alespoň o skóre před Plzní, která zvítězila nad Jihlavou o dvě branky. O vítězství na Letné se postaral dvěma brankami Kehinde Fatai, další zásah přišel po trefě Ladislava Krejčího a vlastním gólu Jaroslava Diviše.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/321860-sparta-na-letne-porazila-slovacko-4-0-blyskl-se-fatai/)

Slovan Liberec - Bohemians 3:1

Liberec po senzační výhře v Marseille nezaváhal ani proti Bohemians a stále se drží pouhé dva body za vedoucím duem Sparta - Plzeň. Slovan doma porazil Klokany 3:1, klub z Vršovic zůstává jediným týmem soutěže bez vítězství a jsou předposlední jen o skóre před Ostravou.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/321865-fotbaliste-bohemians-stale-cekaji-na-vyhru-liberci-podlehli-3-1/)

Slavia - Dukla 1:1

Slávisté nedokázali navázat na vítězství proti Spartě a v malém derby s Duklou pouze remizovali 1:1. Sešívaní už od úvodních minut prohrávali, když se za hosty trefil Krmenčík, až po hodině hry srovnal Milan Škoda. Dukla tak Slavii ani podeváté v samostatné české lize neporazila, naopak sešívaní v šestém ligovém utkání v řadě neprohráli. V tabulce se však zřejmě po devátém kole neposunou výš.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/321847-slavia-po-viteznem-derby-jen-remizovala-s-duklou/)

Zlín - Jablonec 2:2

Jablonečtí fotbalisté už poněkolikáté v sezoně nepotvrdili roli favorita a nevyhráli důležité utkání na půdě Zlína. Moravský celek vybojoval s kandidátem na titul remízu 2:2, když znovu zářila ústřední postava zlínské ofenzivy Lukáš Železník, jenž se postaral o dvě asistence. Zlín dvakrát vedl díky brankám Poznara a Koreše, Jablonec zase dokázal dvakrát odpovědět zásluhou Pospíšila a Masopusta.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/321817-jablonec-znovu-ztratil-ve-zline-jen-remizoval-2-2/)

Baník Ostrava - Sigma Olomouc 1:0

Baník protrhl desetizápasové čekání na vítězství, ve Vítkovicích porazil Olomouc 1:0. O výhru posledního týmu tabulky se postaral hlavičkou ve 41. minutě Jaroslav Machovec. Baník se díky prvnímu triumfu v sezoně bodově dotáhl na předposlední Bohemians 1905 a doma porazil Sigmu takřka po šesti letech.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/321785-ostrava-se-dockala-vyhru-nad-olomouci-trefil-hlavou-machovec/)

Je nám líto, video expirovalo.
Ohlasy po utkání Ostrava - Olomouc

Zbrojovka Brno - Teplice 0:4

První body z hřišť soupeřů Teplice vybojovaly ve velkém stylu. Zbrojovku deklasovaly na jejím hřišti 4:0, připsaly si druhé vítězství v řadě a stoupají tabulkou. Na vysokém vítězství Severočechů měl největší podíl kapitán Štěpán Vachoušek, jenž dva góly vstřelil a na další asistoval. Brno naopak po dvou cenných výhrách nad Duklou a Slováckem zcela propadlo.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/321808-zbrojovka-obdrzela-vyprask-od-teplic-ktere-poprve-bodovaly-venku/)

Mladá Boleslav - Teplice 4:0

5:2, 4:3 a 4:0. Potřetí v řadě vstřelila Mladá Boleslav v domácím zápase čtyři a více branek a její kanonádu tentokrát odnesla Příbram. Středočeši zvítězili 4:0 a vyhráli počtvrté z posledních pěti zápasů, navíc mají na svém kontě před zbývajícími utkáními 9. kola stejný počet bodů jako první Plzeň a druhá Sparta. Dva góly vstřelil Zahustel, další zásahy si připsali Skalák a Magera. Čtyři minuty po svém příchodu na hřiště v 68. minutě měl Milan Baroš na svém kontě již dvě asistence.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/321809-boleslav-spustila-dalsi-domaci-kanonadu-a-deklasovala-pribram/)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články