Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Absa Cape Epic

Pikantní přestup mezi rivaly. Kapitán Opavy Kuzmanovič odešel do Ostravy

Na podzim vedl Opavu v nejvyšší soutěži jako kapitán a stal se nejlepším střelcem SFC. Do jarní části už ale půjde Nemajda Kuzmanovič v dresu hlavního rivala. Srbský záložník či útočník přestoupil do ostravského Baníku. Opačným směrem zamířil záložník Bronislav Stáňa a Opavští získali také útočníka Bidjeho Manziu z Olomouce.

Nemanja Kuzmanovič
zdroj: ČTK autor: Géla František

Kuzmanovič patřil na podzim k hlavním oporám Opavy. Devětadvacetiletý hráč dal v dresu nováčka nejvyšší soutěže pět branek a spolu s útočníkem Tomášem Smolou byl nejlepším střelcem týmu. Nyní míří z devátého celku tabulky do nedaleké Ostravy, které patří třetí příčka.

Místo Kuzmanoviče Opavští z Baníku získali Stáňu. Pětadvacetiletý záložník v úvodu podzimu laboroval se zraněním a do hry zasáhl až jako střídající hráč pár kol před zimní přestávkou. Ani o rok mladší Konžan Manzia na podzim moc nehrál a v dresu Olomouce si připsal v první části ligové sezony jen dva starty.

"Oba hráči se budou hlásit ve čtvrtek do přípravy. Do Opavy se těší, navíc jsou v perspektivním věku," řekl generální manažer slezského klubu Alois Grussmann.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články