Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Pátá prohra v řadě a konec: Příbram vyhodila trenéra Čuhela

Příbram – Sobotní prohra 1:4 s Jabloncem nejen že přikovala fotbalovou Příbram ke dnu tabulky, ale také stála místo trenéra Petra Čuhela. Vedení klubu, jenž v sedmi ligových utkání ani jednou nezvítězil a získal pouhé dva body, se rozhodlo kouče odvolat. Jméno jeho nástupce by se veřejnost měla dozvědět v pondělí.

Je nám líto, video expirovalo.
Příbram odvolala trenéra Čuhela

Devětačtyřicetiletý Čuhel, který předtím působil v Brně či Mladé Boleslavi, přišel do Příbrami, kde v minulosti dělal i asistenta, loni v říjnu jako náhrada za odvolaného Františka Straku. Tým pod jeho vedením prošel transformací a v jarní části minulého ročníku byl doma velmi silný, což mu pomohlo k záchraně, jelikož venku naopak jako jediný tým v sezoně nevyhrál.

V novém ročníku začala Příbram remízami s Plzní a Libercem, ale od té doby prohrála všech pět zápasů a klesla na dno tabulky. "Máme sérii porážek, takže tlak na svou osobu vnímám. Něco se stát musí," připustil v sobotu večer Čuhel, který měl u týmu bilanci sedmi výher, sedmi remíz a 13 porážek.

Jde o druhou trenérskou výměnu v této sezoně první ligy. Jako první sáhla k rošádě Plzeň, která odvolala Dušana Uhrina mladšího a nahradila ho Miroslavem Koubkem.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články