Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FORTUNA: NÁRODNÍ LIGA 2023/24

Komplikace pro Plzeň: Sýkora je po operaci kolena. Kdo další vypadl před Fiorentinou?

Výrazná komplikace pro Plzeň i Jana Sýkoru. Třicetiletý univerzální hráč utrpěl v Karviné těžké zranění kolena, je po operaci a čeká ho několikaměsíční pauza. Do konce sezony si tak už jistě nezahraje. Ve Viktorii to však není jediný hráč, který má před Fiorentinou problémy.

Sýkoru v Karviné v 10. minutě před pokutovým územím ostře fauloval Sebastian Boháč. Rozhodčí Adam Trska domácímu záložníkovi neudělil za zákrok ani žlutou kartu.

Sýkora opustil trávník na nosítkách a vedle těžkého zranění kolena má také silně pohmožděný kotník. Zápas skončil bez branek.

"Pro Honzu bohužel tato sezona skončila předčasně a nyní jej čeká několikaměsíční rekonvalescence. Je tedy vážně ohroženo i to, aby stihl podzimní část té nadcházející. Je zarážející, že takový zákrok nebyl vůbec oceněn kartou," uvedl mluvčí Viktorie Václav Hanzlík.

Je nám líto, video expirovalo.
Dohráno

Sýkora je dalším z krajních beků či záložníků, kteří Západočechům vypadli před čtvrtečním úvodním utkáním čtvrtfinále Evropské konferenční ligy doma proti Fiorentině. Přímý přenos vysílá ve čtvrtek vpodvečer ČT sport.

Kvůli trestu za žluté karty nebude moci hrát Jan Kopic, na pohárové soupisce nefigurují Cheick Souaré a Milan Havel a zdravotní potíže po úderu hlavy měl v poslední době Jhon Mosquera.

Sýkora se se zraněními poslední dobou potýká často. Bývalý český reprezentační záložník scházel kvůli potížím s kolenem předloni na podzim a aktuálně třetímu celku české ligy chyběl také na začátku této sezony.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články