Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Jílek zbrojí na novou sezonu, Sigma dotáhla do útoku Růska

Dlouho se o tom šuškalo a teď je to upečené a na světě. Fotbalisty Olomouce posílil útočník Antonín Růsek, který přestoupil z Brna. Dvaadvacetiletý ofenzivní hráč s jedním startem za českou reprezentaci podepsal s hanáckým klubem smlouvu na čtyři roky. Už před pár dny získal devátý tým uplynulé sezony také dalšího útočníka Davida Vaněčka.

"Na novou výzvu v Sigmě se těším. Není tajemstvím, že jsem měl dvě konkrétní nabídky. Už ze začátku jednání jsem měl pocit, že Sigma bude pro mě to pravé. Zvážil jsem pečlivě veškeré aspekty a jsem moc rád, že jsem svou budoucnost spojil právě se Sigmou," uvedl Růsek.

Bývalý mládežnický reprezentant má na kontě jeden start za národní A-tým. Vloni v září nastoupil na 10 minut utkání Ligy národů proti Skotsku za náhradní výběr, který z důvodu koronavirových komplikací nahradil původní mužstvo. V lize Růsek v dresu Zbrojovky, která po sezoně sestoupila z nejvyšší soutěže, odehrál 43 zápasů a dal osm gólů, z toho sedm v uplynulém ročníku.

"Zájem o Tondu byl hned z několika klubů. Nejkonkrétnější projevil vedle Sigmy ostravský Baník, kterému je třeba poděkovat za férové a otevřené jednání. Finální rozhodnutí bylo na hráči, který si zvolil olomouckou nabídku," uvedl Viktor Kolář, šéf fotbalové sekce agentury Sport Invest.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články